Betöltés...

TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró

Ár: 35.109 Ft

A TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy igazi mestermű, amely a friss és ízletes italok világát tárja eléd. Ez az innovatív facsaró tökéletes választás minden egészségtudatos háztartás számára, ahol a természetes ízek és a maximális tápanyagtartalom kulcsfontosságúak.

A TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró használata során az alacsony fordulatszám biztosítja, hogy a kifacsart lé ne melegedjen fel. Ez a jellemző rendkívül fontos, hiszen így a gyümölcsök és zöldségek vitamin- és ásványi anyagait teljes mértékben megőrizheted. A hagyományos elektromos prések gyorsan felmelegítik a gyümölcsöt, ami csökkenti a lé tápanyag- és vitamin tartalmát, de a HANDY facsaró ezt a problémát teljesen kizárja.

Az eszköz egyedülálló csigatengelye figyelemre méltó: a finom menetével a gyümölcsöt vagy zöldséget hatékonyan megragadja és összetöri, majd a gyümölcsöt finom acélszűrőn keresztül préseli át. Ez a megoldás garantálja, hogy a kész lé mentes legyen minden zavaró rostmaradványtól, így csak a tiszta és ízletes lé kerül az edénybe.

A TESCOMA HANDY nemcsak a hatékonyságot, hanem a kényelmet is szem előtt tartja. Az extra hosszú markolat lehetővé teszi a könnyed használatot, még akkor is, ha nagyobb mennyiségű gyümölcsöt vagy zöldséget dolgozol fel. Ez az ergonomikus kialakítás megakadályozza, hogy a használat fárasztó legyen, így a facsaró használata örömteli és kényelmes élményt nyújt.

A facsaró masszív fém satuja biztosítja a stabilitást, így a készülék nem mozdul el használat közben, mintha odaszegeznéd a konyhapultra vagy az asztalra. Az eszköz nagy ellenálló képessége és tartóssága révén hosszú élettartamot garantál, így sokáig élvezheted annak előnyeit.

A TESCOMA HANDY csomagolása két edényt tartalmaz: az egyik a friss préselt lé számára, a másik pedig a száraz rostok számára. Az italhoz való edény mérőskálával van ellátva, így pontosan nyomon követheted a lé mennyiségét. A fedél higiénikusan védi a tartalmat a hűtőszekrényben, megőrizve annak frissességét.

Ez a gyümölcsfacsaró a kivételes minőségű anyagoknak és az ügyes kialakításnak köszönhetően nemcsak hogy megkönnyíti a konyhai munkát, de egy új dimenziót ad a friss, ízletes italok készítéséhez. A TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró egy valódi konyhai eszköz, amely bármely háztartás értékes kiegészítője lehet.

Miért pont ez a termék?


A kézi meghajtás megőrzi a lé tápanyagtartalmát.
Egyedülálló csigatengely rostmentes lé előállításához.
Masszív fém satu biztosítja a stabil használatot.
Extra hosszú markolat kényelmes és fáradságmentes használathoz.
Kettős edények a lé és a száraz rost külön tárolásához.


Felhasználási tippek:


Készíts friss gyümölcsleveket reggelire, hogy egészségesen indítsd a napot.
Használj különböző zöldségeket, mint sárgarépa vagy céklát, hogy ízletes zöldséglevet kapj.
Készíts vegyes lékeverékeket az édesség és frissesség fokozásához.
Fagyaszd le a frissen facsart gyümölcsleveket jégkocka formában, így mindig kéznél lesznek.
Próbáld ki különböző fűszerekkel ízesíteni a friss levedet, például gyömbérrel vagy citrommal.


Felhasználási alkalmak:


Családi reggelik: Tökéletes friss gyümölcslé az egész család számára.
Egészséges napi rutin: Frissítő és tápláló ital a nap bármely szakában.
Különleges vendégvárás: Imponáló friss italok a vendégeknek.
Tavaszi és nyári partik: Különleges gyümölcs- és zöldséglevek hűsítő italként.
Diétás étrend: Segítség a napi vitamin- és ásványi anyagbevitel növelésében.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró
1 db léhez való edény mérőskálával
1 db száraz rostok gyűjtésére szolgáló edény
Használati útmutató


Ne hagyd, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek minden vitaminja és ásványi anyaga elveszjen! Szerezd be a TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsarót, és élvezd a tiszta, ízletes és tápláló italokat minden nap. Tedd különlegessé a reggeli rutinodat és minden étkezést, és tapasztald meg a természetes ízek világát a legmagasabb szinten!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA HANDY kézi, tekerős zöldség- és gyümölcsfacsaró" című hirdetést látja. (fent)