Betöltés...

TESCOMA PRESTO Bambusz hústű 18 cm, 50db

Ár: 979 Ft

A grillezés vagy a konyhai alkotás szerelmese vagy? Akkor a TESCOMA PRESTO Bambusz hústű 18 cm, 50db az az eszköz, amely hiányozhatatlan a konyhádból! Ezek a természetes bambuszból készült hústűk nem csupán praktikusak, de stílusos kiegészítői is lesznek a konyhai eszköztáradnak.

A TESCOMA PRESTO hústűk lenyűgöző minőségükkel tűnnek ki. A természetes bambuszból készült tűk erősek, de rugalmasak, így könnyedén kezelhetők. Nem kell többé aggódnod a nyársak megrepedése vagy törése miatt, hiszen ezek a hústűk rendkívül strapabíróak, és garantáltan bírják a terhelést, legyen szó húsokról, zöldségekről, vagy gyümölcsökről.

A 18 cm-es hosszúság tökéletes egyensúlyt biztosít a méret és a kezelhetőség között. Legyen szó nyársak készítéséről vagy harapnivalók felszolgálásáról egy partin, ezek a hústűk minden alkalomra megfelelnek. Az élelmiszer-biztonságos anyagnak köszönhetően bátran használhatod őket bármilyen ételhez, legyen az hús, hal, zöldség vagy gyümölcs.

A TESCOMA PRESTO Bambusz hústű használata nem csupán praktikus, de örömteli élmény is. A természetes bambusz anyag finom tapintást és esztétikus megjelenést biztosít, amely minden asztal dísze lehet. Sima felületüknek köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy az étel rátapad, így könnyen tálalhatsz anélkül, hogy az ízek vagy a látvány romlana.

Ez a 50 darabos csomagolás biztosítja, hogy soha ne maradj eszköz nélkül, még a legnagyobb események során sem. Legyen szó egy családi grillezésről, egy baráti összejövetelről vagy egy ünnepi lakomáról, a TESCOMA PRESTO Bambusz hústű mindig készen áll arra, hogy a legjobb formádat hozd a konyhában.

Ne elégedj meg átlagos eszközökkel, válaszd a TESCOMA PRESTO Bambusz hústűt, amely figyelemre méltó minőséget és stílust biztosít számodra minden konyhai alkotáshoz! Hozz ki minden alkalomból valami különlegeset, és érezd a különbséget, amit ez a prémium eszköz nyújt!

Miért pont ez a termék?


Természetes anyag: Bambusz, amely környezetbarát és biztonságos.
Tartós: Erős és rugalmas, nem reped vagy törik könnyen.
Sokoldalú: Használható húsokhoz, zöldségekhez, gyümölcsökhöz.
Esztétikus: Finom tapintású, sima felületű tűk, amelyek szépen mutatnak az asztalon.
Nagy kiszerelés: 50 db, elegendő nagyobb eseményekre is.


Felhasználási tippek:


Készíts mini gyümölcsnyársakat desszertként.
Használd előételek tálalására elegáns partikra.
Készíts látványos zöldségnyársakat vegetáriánus vendégeidnek.
Tálalj mini hamburgereket partikon, a hústűkkel rögzítve a rétegeket.
Készíts BBQ nyársakat különböző húsokból és zöldségekből.


Felhasználási alkalmak:


Családi grillezések alkalmával.
Ünnepi vacsorákon, mint dekoratív tálalási eszköz.
Piknikeken, ahol könnyen tálalható ételekre van szükség.
Baráti összejöveteleken, ahol gyorsan elkészíthető falatok kellenek.
Nagyobb rendezvényeken, ahol az egyszerűség és a stílus találkozik.


Csomag tartalma:


50 db TESCOMA PRESTO Bambusz hústű, 18 cm hosszúságú


Szerezd be a TESCOMA PRESTO Bambusz hústű csomagját, és emeld a grillezés és tálalás élményét egy új szintre! Ezek a természetes bambuszból készült hústűk nemcsak praktikusak, hanem lenyűgöző megjelenést is biztosítanak minden étkezéshez. Válaszd a minőséget, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESTO Bambusz hústű 18 cm, 50db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: