Betöltés...

Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Sujihiki SPG2 24 cm konyhakés

Ár: 165.600 Ft

Japán damaszkuszi konyhakés Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Sujihiki SPG2 24 cm Ez a kés lenyűgöző dizájnjával, valamint a lehető legmagasabb minőségű feldolgozással és felhasznált anyagokkal fog elbűvölni. A Zuiun sorozat a gyártó „zászlóshajója”, ez a különkiadásKanetsugu centenáriumának tiszteletére készült. Extrém éles kés damaszkuszi acélból Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Sujihiki 24 cm-es pengehosszal, poracélból SPG2. A japán Sujihiki típusú kés ideális vékonyabb szeletek vágására. Nemcsak sajt- és hússzeletelésnél használhatod, hanem olyan ételek elkészítésekor is, mint a népszerű sushi. A késsel való munkavégzés gyors, egyszerű és precíz. A penge hegye egy japán kard mintájára készült, így dekoratív faragáshoz és finom különlegességek elkészítéséhez is használhatja.
A penge a San Mai konstrukciója - acél maggal. Az SPG2t 62 rétegű damaszkuszi acél oldal veszi körül. Az SPG2 poracél a minőség abszolút csúcsa a japán acélok között és ezen a késen eléri a 63 HRC extrém keménységet, ami

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Sujihiki SPG2 24 cm konyhakés" című hirdetést látja. (fent)