Betöltés...

Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm konyhakés

Ár: 104.400 Ft

Japán damaszkuszi zöldség-gyümölcs konyhai kés Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm Ez a kés lenyűgöző dizájnjával, valamint a lehető legmagasabb feldolgozási és felhasznált anyagokkal fog elbűvölni. A Zuiun sorozat a gyártó „zászlóshajója”, ez a különkiadás Kanetsugu centenáriumának tiszteletére készült. Extrém éles kés damaszkuszi acélból Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2, 15 cm pengehosszú, minőségi poracél SPG2ből. A Petty kés alkalmas zöldségek és gyümölcsök vágására, tisztítására, hámozására. A kés éles hegye dekoratív faragáshoz is használható.
A penge San Mai konstrukcióval rendelkezik - egy vágó mag SPG2 acélból 62 rétegű damaszkuszi acél oldalai veszik körül. Az SPG2 poracél a minőség abszolút csúcsa a japán acélok között és ezen a késen eléri a 63 HRC extrém keménységet, ami biztosítja a kés hosszan tartó élességét. A Sub-Zero módszerrel végzett hőkezelés a penge -70 °C hőmérsékletre történő speciális hűtését jelenti, aminek köszönhetően a kés nagy

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm konyhakés" című hirdetést látja. (fent)