Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA 36*18 cm-es téglalap alakú tortatartó hűthető tálcával

Ár: 8.169 Ft

Ha szereted a friss, ízletes süteményeket és desszerteket, de nincs mindig időd az elkészítés után azonnal tálalni, akkor a TESCOMA DELÍCIA 36x18 cm-es téglalap alakú tortatartó hűthető tálcával pontosan neked való. Ez az eszköz nem csupán egy egyszerű tortatartó, hanem egy multifunkciós csoda, amely hűtőalkatrészével és fedelével garantálja, hogy a rajta elhelyezett ételek mindig frissen kerüljenek az asztalra, bárhol is legyél.

A TESCOMA DELÍCIA tortatartó segítségével a sütemények, desszertek, de akár a szendvicsek és gyümölcsök is biztonságosan szállíthatók, hiszen a fedél nemcsak védi az ételt, de a szellőzőnyílások lehetőséget adnak arra is, hogy a pára ne csapódjon le a fedél belső oldalán. Ez különösen hasznos, ha hűtőelemet használsz, hiszen így a desszert még tovább megőrzi frissességét.

A hűtőtálca kivehető hűtőalkatrésszel van ellátva, amely gondoskodik arról, hogy a tálcán lévő étel mindig hidegen maradjon, még hosszabb idő után is. A tálca másik nagy előnye, hogy nem csak hideg ételekhez használható, hanem meleg fogások szállítására és tálalására is tökéletesen alkalmas, hiszen a hűtőelemet egyszerűen eltávolíthatod, és máris meleg ételt szállíthatsz rajta.

Ez a tortatartó nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy igazi konyhai segítőtárs, amely segít abban, hogy minden étel a legjobb formájában kerülhessen az asztalra, akár otthon, akár egy pikniken vagy a vízparton. Ráadásul a tálca anyaga első osztályú, strapabíró műanyag, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. Az eszköz mosogatógépben is tisztítható, bár a hűtőelemet kézzel kell mosni.

Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy a süteményeid mindig frissek és ínycsiklandóak maradnak, akkor a TESCOMA DELÍCIA 36x18 cm-es téglalap alakú tortatartó hűthető tálcával tökéletes választás. Nem csupán a frissességet biztosítja, hanem stílusos megjelenésével bármely konyhában megállja a helyét.

Miért pont ez a termék?


Megőrzi az ételek frissességét és hidegségét hosszabb ideig.
Biztonságos szállítást biztosít fedéllel és szellőzőnyílásokkal.
Könnyen tisztítható és karbantartható, strapabíró műanyagból készült.
Multifunkciós: hideg és meleg ételekhez egyaránt alkalmas.
Stílusos, praktikus és könnyen kezelhető.


Felhasználási tippek:


Használd nyári piknikekhez, hogy a sütemények és gyümölcsök frissen maradjanak.
Tartsd hidegen a szendvicseket egy hosszú autóút alatt.
Készíts előre tortát, és tárold hűtőben, hogy tálalásig friss maradjon.
Vidd magaddal a strandra, hogy a gyümölcsök hűvösen várjanak rád.
Használd meleg ételek szállítására családi összejöveteleken.


Felhasználási alkalmak:


Piknik a parkban.
Kerti parti vagy barbecue.
Családi ebédek vagy vacsorák otthonon kívül.
Születésnapi bulik.
Ünnepi összejövetelek, ahol fontos a frissesség.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA DELÍCIA 36x18 cm-es téglalap alakú tortatartó hűthető tálcával.
1 db kivehető hűtőalkatrész.
1 db praktikus, szellőzőnyílásokkal ellátott fedél.


Ne várj tovább, szerezd be most a TESCOMA DELÍCIA tortatartót, és győződj meg róla saját szemeddel, mennyire megkönnyíti a mindennapjaidat! Tegyél egy csomagot a kosaradba, és biztosítsd, hogy az összes rendezvényedre frissen és stílusosan érkezzenek az ételek!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA 36*18 cm-es téglalap alakú tortatartó hűthető tálcával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: