Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA 34 cm-es tortatartó hűthető tálcával

Ár: 9.839 Ft

A TESCOMA DELÍCIA 34 cm-es tortatartó hűthető tálcával nem csupán egy egyszerű tárolóeszköz, hanem egy igazi konyhai csoda, amely minden ételkészítő álmait valóra váltja. Képzeld el, hogy a legfinomabb süteményeid és desszerteid mindig frissen maradnak, akár hosszú úton is szállítod őket. Ez a tortatartó pontosan ezt teszi lehetővé, kivehető hűtőalkatrészével és praktikus fedelével, amely garantálja, hogy ételeid mindig a legjobb állapotban érkezzenek meg a tányérodra.

A TESCOMA DELÍCIA tortatartó hűthető tálcával kiválóan alkalmas nem csak sütemények és desszertek tárolására, hanem szendvicsek, gyümölcsök és akár meleg ételek szállítására is. A fedéllel ellátott tálca biztonságosan védi az ételeidet, miközben a szellőzőnyílások segítenek megelőzni a pára lecsapódását, így az ételek nem száradnak ki és nem vonzzák a rovarokat. Ez különösen hasznos, ha nyári piknikeken, kerti partikban vagy családi összejöveteleken szeretnéd élvezni a friss és ízletes ételeket.

A hűtőtálca kivehető hűtőalkatrésszel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az étel hosszabb ideig hűtve és frissen maradjon. Akár hűtőelemmel hideg ételeket szállítasz, akár meleg fogásokat, a TESCOMA DELÍCIA tortatartó mindig a megfelelő megoldást nyújt. A tálca két szellőzőnyílása csökkenti a pára lecsapódását a fedél belső oldalán, így az ételek mindig tökéletes állagúak maradnak.

Az első osztályú, strapabíró műanyagból készült tortatartó biztosítja, hogy hosszú éveken át megbízható társad legyen a konyhában és a szabadban egyaránt. A TESCOMA DELÍCIA tortatartó könnyen tisztítható, mivel mosogatógépben is mosható (a hűtőrészt kivéve), így a használat utáni tisztítás sem okoz gondot.

Ez a tortatartó nem csak praktikus, hanem látványos megjelenésével bármilyen alkalomra tökéletes választás. Legyen szó egy hétvégi piknikről a parkban, egy baráti összejövetelről vagy egy családi ünnepről, a TESCOMA DELÍCIA 34 cm-es tortatartó hűthető tálcával mindig biztosítja, hogy az ételeid frissen és ízletesen érkezzenek meg az asztalra. Ne engedd, hogy az ételszállítás kihívást jelentsen – válaszd a TESCOMA DELÍCIA tortatartót, és élvezd a friss, ízletes ételeket minden alkalommal!

Miért pont ez a termék?


Megőrzi az ételek frissességét és hidegségét hosszabb ideig.
Biztonságos szállítást biztosít fedéllel és szellőzőnyílásokkal.
Könnyen tisztítható és karbantartható, strapabíró műanyagból készült.
Multifunkciós: hideg és meleg ételekhez egyaránt alkalmas.
Stílusos, praktikus és könnyen kezelhető.


Felhasználási tippek:


Használd nyári piknikekhez, hogy a sütemények és gyümölcsök frissen maradjanak.
Tartsd hidegen a szendvicseket egy hosszú autóút alatt.
Készíts előre tortát, és tárold hűtőben, hogy tálalásig friss maradjon.
Vidd magaddal a strandra, hogy a gyümölcsök hűvösen várjanak rád.
Használd meleg ételek szállítására családi összejöveteleken.


Felhasználási alkalmak:


Piknik a parkban.
Kerti parti vagy barbecue.
Családi ebédek vagy vacsorák otthonon kívül.
Születésnapi bulik.
Ünnepi összejövetelek, ahol fontos a frissesség.


Csomag Tartalma:


1 db TESCOMA DELÍCIA 34 cm-es tortatartó hűthető tálcával.
1 db kivehető hűtőalkatrész.
1 db praktikus, szellőzőnyílásokkal ellátott fedél.


Ne várj tovább, szerezd be most a TESCOMA DELÍCIA tortatartót, és győződj meg róla saját szemeddel, mennyire megkönnyíti a mindennapjaidat! Tegyél egy csomagot a kosaradba, és biztosítsd, hogy az összes rendezvényedre frissen és stílusosan érkezzenek az ételek!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA 34 cm-es tortatartó hűthető tálcával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: