Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA 28 cm-es négyzet alakú tortatartó hűthető tálcával

Ár: 9.299 Ft

A TESCOMA DELÍCIA 28 cm-es négyzet alakú tortatartó hűthető tálcával nem csupán egy tortatartó, hanem egy igazi kulináris élmény fokozó eszköz. Ha szeretsz süteményeket, tortákat, desszerteket vagy bármilyen hideg ételt tálalni, ez a termék hamar a kedvenced lesz. Egy olyan konyhai kiegészítőről beszélünk, amely nemcsak praktikus, hanem lenyűgöző módon könnyíti meg az ételek tálalását és szállítását.

Képzeld el, hogy készítesz egy csodálatos tortát, és nemcsak hogy biztonságosan eljuttatod a családi összejövetelre, de közben biztosítod azt is, hogy mindenki a legfrissebb állapotában élvezhesse a desszertet. A TESCOMA DELÍCIA tortatartó hűthető tálcával pontosan ezt nyújtja neked. A kivehető hűtőelemnek köszönhetően az étel nem csak frissen marad, de hosszú órákon át megőrzi a kívánt hőmérsékletet, legyen az hűvös sütemény vagy éppen hideg saláta.

A tortatartó praktikus, fedéllel ellátott kialakítása lehetővé teszi, hogy akár egy pikniken, a kertben vagy egy tengerparti kiránduláson is biztonságosan szállítsd a finomságokat. Nem kell többé aggódnod a szállítás közben kialakuló sérülések miatt, hiszen a tortatartó erős és stabil kialakítása garantálja a biztonságot. Ezen kívül a két szellőzőnyílás csökkenti a pára lecsapódását, így az ételek mindig szárazon és frissen maradnak, ahogyan azt megálmodtad.

Ez a tortatartó nem csak a hideg ételekhez ideális. Amikor a hűtőelem nélkül használod, meleg ételek szállítására és tálalására is tökéletes. Legyen szó akár egy forró lasagneről vagy egy frissen sült pitéről, a TESCOMA DELÍCIA tortatartó gondoskodik róla, hogy minden étel tökéletes állapotban érkezzen meg a célállomásra. A tortatartó használata rendkívül egyszerű, és az elegáns, letisztult dizájn minden asztal díszévé válik.

Az TESCOMA DELÍCIA tortatartó nemcsak praktikus, de lenyűgözően sokoldalú is. Az első osztályú strapabíró műanyagból készült termék könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható, ami még kényelmesebbé teszi a használatát. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az ételek frissessége és a tálalás minősége között. Legyen szó egy születésnapi tortáról, egy esküvői desszertről vagy egy egyszerű hétvégi ebédről, ez a tortatartó minden alkalomra tökéletes megoldást nyújt.

Merj álmodni, és tedd különlegessé minden alkalmat a TESCOMA DELÍCIA 28 cm-es négyzet alakú tortatartóval! Ez a termék nem csak a konyhád, hanem az ételeid legjobb barátja is lesz.

Miért pont ez a termék?


Tökéletes frissesség megőrzése.
Kiválóan alkalmas hideg és meleg ételek szállítására.
Erős, strapabíró kialakítás.
Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Elegáns dizájn, ami minden alkalomra tökéletes.


Felhasználási tippek:


Piknikre készített gyümölcstálak frissen tartásához.
Meleg szendvicsek szállítására hűtőelem nélkül.
Születésnapi torták biztonságos szállításához.
Hideg sütemények tárolására a vendégek érkezéséig.
Hűtött italok szállítására, hogy mindig hideg maradjon.


Felhasználási alkalmak:


Családi összejövetelek.
Piknikek a szabadban.
Születésnapok, esküvők.
Kerti partik.
Ünnepi vacsorák, rendezvények.


Csomag tartalma:


1 db 28 cm-es négyzet alakú tortatartó.
1 db kivehető hűtőelem.
1 db strapabíró műanyag fedél szellőzőnyílásokkal.


Vásárold meg most a TESCOMA DELÍCIA tortatartót, és biztosítsd, hogy minden desszerted tökéletes állapotban érkezzen a vendégeidhez! Ne hagyd, hogy a frissesség a véletlen műve legyen – tedd különlegessé az alkalmaidat ezzel a stílusos és praktikus tortatartóval!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA 28 cm-es négyzet alakú tortatartó hűthető tálcával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: