Betöltés...

Dictrolux gyümölcscentrifuga, gyümölcsfacsaró, lassú citrusprés, 800 W - 1000 ml

Ár: 19.990 Ft

Dictrolux gyümölcscentrifuga, gyümölcsfacsaró, lassú citrusprés, 800 W



Indítsd egészségesen a reggeleket ezzel a lassú préssel, aminek köszönhetően minden vitamin megmarad a gyümölcslében, mert nem éri hőhatás! 3-fázisú eljárás: már az elején nagyon apró darabokra vágja, összenyomja és homogenizálja a gyümölcsöket és zöldségeket, mikropréseléssel megtörik a belső sejtfal és felszabadul a lé. Mindenféle gyümölcs és zöldség esetén használható: lágy, kemény, leveles vagy magvas.


Vitaminbevitelünk legegészségesebb mondja, ha minél több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, ezzel erősítjük immunrendszerünket. Italként rendkívül könnyű bevinni a megfelelő mennyiséget, így mindenkinek ajánljuk Dictrolux centrifugánkat! A 800 W-os motornak köszönhetően a gép erős, szinte bármilyen gyümölcsből vagy zöldségből képes levet készíteni. Társaihoz képest halk és energiatakarékos, könnyedén használható. A készülék alkatrészei strapabírók, rozsdamentesek, így hosszantartó társ lesz a konyhában. Kinézete ráadásul igazán elegáns, így nemcsak hasznos, hanem szép látvány is. Praktikus kiegészítőként 1 literes gyümölcslé kancsó is található a csomagban!


Tulajdonságok:



Halk működés
Egyszerű használat
Könnyű tisztítás
Modern, letisztult külső
Két sebességfokozat
Széles betöltőnyílás: 7,5 cm
Rozsdamentes acél ház, pengék és szűrő
Túlmelegedés elleni védelem
Teljesítmény: Max. 800 W
Mérete: kb. 42,5 x 35 x 27 cm
Súly: 3 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dictrolux gyümölcscentrifuga, gyümölcsfacsaró, lassú citrusprés, 800 W - 1000 ml" című hirdetést látja. (fent)