Betöltés...

Muffin papír arany 50 db-os készlet

Ár: 2.190 Ft


 - A muffin papír kosárkák tartós papírból készülnek, arany színű alufóliával bevonva.  Ez a fólia nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz nekik, hanem további védelmet is nyújthat a zsír és a víz ellen . Az aranyfólia kiváló minőségének köszönhetően a formák használat közben is megtartják színüket és formájukat.



TULAJDONSÁGOK -  zsír- és vízállóság azt jelenti, hogy a csészék nem engedik át a nedvességet vagy a zsírt, ami azt jelenti, hogy a muffinok nem tapadnak a formához és könnyen eltávolíthatók . A magas és alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenállás biztosítja, hogy ne veszítsék el színüket vagy formájukat sütés és fagyasztás közben , ami segíthet megőrizni a felszolgált étel esztétikáját.  



PRAKTIKUS- zsír- és vízállóságuknak köszönhetően a papírok könnyen használhatók, és nem igényelnek további zsírozást a sütőformában. Minden csészében sütött muffin el van szigetelve a sütőformától , ami magasabb szintű higiéniát biztosíthat sütés közben . Az arany papírcsészék eleganciát és stílust kölcsönözhetnek minden sült terméknek, így vizuálisan vonzóbbá tehetik őket. 



IDEÁLIS SÜTÉSHEZ  - mindenféle muffinhoz használható, legyen az édes vagy sós. Tökéletesek lehetnek különleges alkalmakra, például esküvőkre, születésnapokra vagy egyéb ünnepségekre való elegáns muffionk elkészítéséhez is . A csészékben apró falatok, például diófélék, gyümölcsök vagy apró sütemények is felszolgálhatnak. Használhatók büféasztalok díszítőelemeként, ragyogást és eleganciát kölcsönözve minden partinak. 
TULAJDONSÁGOK:



szín: arany
anyaga: kompozit alumínium fóliával borított papír
kibontási lehetőség: igen
Sütés nélküli sütési lehetőség: igen
zsírálló: igen
eldobható: igen
méretei: 3,5 x 6 cm
súlya: 0,080 kg
súlya csomagban: 0,081 kg
TARTALOM:



50 db muffin papír




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Muffin papír arany 50 db-os készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: