Betöltés...

TESCOMA HANDY univerzális húsdaráló

Ár: 22.609 Ft

A TESCOMA HANDY univerzális húsdaráló az a konyhai eszköz, amely minden háztartásban elengedhetetlen. Ha szereted a friss és egészséges ételeket, akkor ez a daráló a te eszközöd. Nincs többé szükség arra, hogy előre csomagolt, ismeretlen összetevőkből álló darált húst vásárolj. Mostantól te magad döntheted el, mit tartalmazzon a házi készítésű ételed.

A TESCOMA HANDY húsdaráló nem csupán a húsok tökéletes darálásában jeleskedik. Ez az univerzális eszköz alkalmas zsemlemorzsa készítésére, sajtok darálására, dió reszelésére, és még fokhagyma vagy vöröshagyma aprítására is. Mindent tud, amire egy konyhában szükséged lehet, és még annál is többet!

A termék kialakítása figyelemre méltó: speciálisan kemény, erősen ellenálló műanyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a strapabíró használatot. Az első osztályú rozsdamentes acél vágókés és lemezek biztosítják a precíz és hatékony darálást, legyen szó akár a legkeményebb húsokról is. A daráló vákuumos tapadókorongjaival stabilan rögzíthető a munkalapra, így használat közben sem kell aggódnod a biztonság miatt.

Ez a daráló nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy igazi kincs minden főzni szerető számára. Gondolj csak bele, mennyire egyszerű lesz elkészíteni a saját hamburgert, friss és ízletes hússal, amelyet te magad daráltál le. Vagy mennyivel finomabb lesz a friss, házi készítésű zsemlemorzsa, amelyet közvetlenül a maradék kenyérből állítasz elő!

A TESCOMA HANDY univerzális húsdaráló megdöbbentő sokoldalúsága és hatékonysága biztosítja, hogy mindig a legjobb eredményt érhesd el a konyhában. Ez a termék nem csupán megkönnyíti az életedet, hanem új szintre emeli a főzési élményt is. Ha egyszer kipróbálod, többé nem akarsz majd nélküle főzni.

Lépj be a friss és egészséges ételek világába ezzel a fantasztikus darálóval, amely minden igényedet kielégíti! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy olyan eszközt birtokolj, amely egyesíti a modern dizájnt, a hatékonyságot és a könnyű használatot.

Miért pont ez a termék?


Könnyű és gyors húsdarálás
Széleskörű univerzális felhasználás
Strapabíró, rozsdamentes acél alkatrészek
Stabil, vákuumos rögzítés a biztonságért
Kiváló minőségű anyagokból készült


Felhasználási tippek


Daráld le a maradék kenyeret friss zsemlemorzsává.
Készíts saját, frissen darált diót süteményekhez.
Apríts le fokhagymát és vöröshagymát egyszerűen.
Reszeld le kemény sajtokat, mint a parmezán, közvetlenül a tészta fölé.
Passzírozd át a paradicsomot friss szószokhoz.


Felhasználási alkalmak


Készíts friss darált húst hamburgerekhez vagy kolbászokhoz.
Alakítsd át a maradék kenyeret zsemlemorzsává, amit később panírozáshoz használhatsz.
Törd meg a diót és más magvakat süteményekhez.
Apríts le zöldségeket levesekhez és szószokhoz.
Készíts saját sajtreszeléket friss tésztákhoz vagy salátákhoz.


Csomag Tartalma


1 db TESCOMA HANDY univerzális húsdaráló vákuumos tapadókoronggal
2 db rozsdamentes acél lemez (finom és durva daráláshoz)
1 db masszív nyomócső a biztonságos használathoz
Használati útmutató


Vedd meg most a TESCOMA HANDY univerzális húsdarálódat, és élvezd a friss, házi készítésű ételek páratlan élményét minden nap! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a konyhád sztárja lehess!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA HANDY univerzális húsdaráló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: