Betöltés...

TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelő

Ár: 18.839 Ft

A TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelő a konyhád új kedvence lesz, ha szereted az almát és a körtét! Ez az eszköz nemcsak megkönnyíti az életedet, hanem szinte játékos egyszerűséggel varázsolja a legkeményebb gyümölcsöt is tökéletes szeletekké. Képzeld el, hogy pillanatok alatt előkészítheted az almát az aszaláshoz, kompóthoz, süteményhez vagy akár bébiételhez – mindezt egyetlen eszközzel!

A TESCOMA HANDY almahámozó és szeletelő tekerős mechanizmusa révén a hámozás, szeletelés és a magház eltávolítása egyszerűbb, mint valaha. Csak helyezd az almát az eszközbe, tekerd meg a kart, és nézd, ahogy a hámozókés finoman eltávolítja a héjat, miközben a szeletelőpenge tökéletesen egyforma szeleteket vág. Nem kell többé külön szeletelőkkel vagy hámozókkal bajlódnod – minden egy eszközben található.

Ez a lenyűgöző almahámozó és szeletelő minden háztartásban hasznos, de különösen akkor fogod értékelni, ha nagyobb mennyiségű almát szeretnél feldolgozni. Képzeld el, milyen könnyű lesz a család kedvenc süteményéhez, például az almás pitéhez előkészíteni az almát! A szeletek vékonyak és egyformák lesznek, így biztosan tökéletesen átsülnek majd a sütőben. Ha bébiételt készítesz, a TESCOMA HANDY segítségével gyorsan és hatékonyan hámozhatod meg az almát, majd feldarabolhatod azt anélkül, hogy elvesztenéd az értékes vitaminokat és tápanyagokat.

A hámozókés beállítható az alma fajtája és héjának vastagsága szerint, így mindig tökéletes eredményt érhetsz el, bármilyen gyümölcsöt is dolgozol fel. A levehető szeletelőpenge nemcsak a szeletelést teszi lehetővé, hanem a magház eltávolítását is, így nincs többé szükséged külön magházkiszúróra.

A stabil tapadókorong biztosítja, hogy a TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelő mindig a helyén maradjon, miközben dolgozol vele. Nem kell attól tartanod, hogy elmozdulna vagy lecsúszna – egyszerűen rögzítsd egy sima felülethez, és már indulhat is a munka!

Ezt az eszközt első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készítettük, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig hű társad lesz a konyhában. Az eszköz tisztítása egyszerű, bár mosogatógépben nem mosható, kézi mosással azonban könnyen karbantartható.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be most a TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelőt, és élvezd az almafeldolgozás új dimenzióját!

Miért pont ez a termék?


Egyszerűsített alma- és körtefeldolgozás egy eszközzel
Precíz, állítható hámozókés minden almafajtához
Tökéletes szeletek és magházmentesítés egyetlen mozdulattal
Stabil, biztonságos rögzítés a tapadókorongnak köszönhetően
Hosszú élettartamú, rozsdamentes acél pengék


Felhasználási tippek


Használd almás süteményekhez, hogy minden szelet egyenletes legyen.
Készíts aszalt almát könnyedén, vékony szeletekkel.
Tedd látványossá a salátákat friss, vékonyra szeletelt almával.
Használd bébiételekhez, hogy az alma tökéletesen sima és magházmentes legyen.
Készíts almás kompótot vagy chutney-t gyorsan és hatékonyan.


Felhasználási alkalmak


Gyors és hatékony előkészítés nagyobb családi rendezvényekhez
Almás sütemények készítése, ahol fontos a tökéletes szeletelés
Bébiételek készítése házilag, adalékanyagok nélkül
Egészséges snackek előkészítése, például aszalt alma
Kompótok és házi készítésű almalevek előkészítése


Csomag Tartalma


1 db TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelő
1 db állítható hámozókés
1 db levehető szeletelőpenge magház eltávolítással
Stabil vákuumos tapadókorong


Vegyél egy TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelőt most, és élvezd a gyors, hatékony almafeldolgozást minden alkalommal!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA HANDY tekerős almahámozó és szeletelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: