Betöltés...

Fehér alapon focilabda mintás papír szívószál 25 db

Ár: 659 Ft

Szereted a focit és a környezettudatosságot? Akkor a fehér alapon focilabda mintás papír szívószál 25 db-os csomagja neked készült! Ez a figyelemre méltó termék nemcsak a focis hangulatot hozza el a bulidba, hanem a környezet iránti elkötelezettségedet is tükrözi. A szívószálak fehér alapon focilabda mintával vannak díszítve, ami garantáltan mosolyt csal minden vendég arcára. A csomagban 25 darab található, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki talál magának egyet.

Ez a papír szívószál nemcsak mutatós, hanem teljes mértékben lebomló, így nyugodt lelkiismerettel használhatod. Felejtsd el a műanyag szívószálakat, és válaszd a fenntarthatóságot anélkül, hogy lemondanál a stílusról vagy a szórakozásról! Képzeld el, ahogy a barátaiddal együtt szürcsölitek kedvenc italotokat ezekkel a szívószálakkal egy izgalmas focimeccs közben – a vidám hangulat és a közös élmény garantált.

Ez a termék különösen azoknak ajánlott, akik szeretik a sportot és odafigyelnek a környezetvédelemre. A fehér alapon focilabda mintás papír szívószál nemcsak egy egyszerű kellék, hanem egy üzenet is – azt üzeni, hogy a kis lépések is számítanak, és te is hozzájárulhatsz egy zöldebb jövőhöz.

A 19,5 cm hosszú szívószálak tökéletesek bármilyen italhoz, legyen az limonádé, koktél vagy egy frissítő gyümölcslé. Tartósak és erősek, nem áznak át gyorsan, így a buli végéig kitartanak. Az élénk fehér szín és a focilabda minta egyszerre vidám és dinamikus, így minden alkalomra tökéletes választás.

A fehér alapon focilabda mintás papír szívószál 25 db-os csomag nagyszerű ajándékötlet is lehet focirajongó barátaidnak vagy családtagjaidnak. Egy ilyen kreatív és praktikus ajándékkal biztosan lenyűgözöd őket, hiszen nemcsak a sport iránti szenvedélyüket, hanem a környezettudatosságukat is kifejezi.

Ne habozz, tedd a kosaradba ezt a fantasztikus terméket, és készülj fel arra, hogy lenyűgözd vendégeidet a következő rendezvényeden! A fehér alapon focilabda mintás papír szívószál nemcsak egy egyszerű kellék, hanem a buli lelke is lehet – egy olyan kiegészítő, ami összeköti az embereket és mosolyt csal mindenki arcára.

Miért pont ez a termék?


Környezetbarát megoldás a műanyag szívószálak helyett.
Egyedi, focis dizájn, ami feldob bármilyen eseményt.
Tartós és nem ázik át gyorsan.
Ideális focimeccsekre, születésnapokra, bulikra.
Nagyobb rendezvényekre is elegendő mennyiség a 25 db-os csomagban.


Felhasználási tippek:


Tedd különlegessé a focimeccs nézését ezekkel a szívószálakkal.
Használd születésnapi bulikon, hogy a gyerekek élvezzék az italukat.
Ajándékozd meg focirajongó barátaidat egy kreatív kiegészítővel.
Alkalmazd tematikus rendezvényeken, hogy a dekoráció tökéletes legyen.
Használj fehér alapon focilabda mintás szívószálat piknikeken, hogy még a szabadban is a sport körül forogjon minden.


Felhasználási alkalmak:


Focimeccs nézése a barátokkal.
Gyerekek születésnapi bulija.
Tematikus rendezvények, sportesemények.
Piknikek, családi összejövetelek a szabadban.
Karácsonyi vagy húsvéti ajándék kiegészítője focirajongóknak.


Csomag Tartalma:

A csomagban 25 db fehér alapon focilabda mintás papír szívószál található, egyenként 19,5 cm hosszúak, ami elegendő a legtöbb italhoz. Minden szívószál lebomló anyagból készült, így környezetbarát megoldás a műanyag helyett.


Vásárold meg most a fehér alapon focilabda mintás papír szívószál csomagot, és tedd felejthetetlenné a következő rendezvényedet! Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy feldobd a bulidat egy kis sportos hangulattal, és közben óvd a környezetet is!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fehér alapon focilabda mintás papír szívószál 25 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: