Betöltés...

50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács

Ár: 16.019 Ft

Bemutatjuk az 50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bográcsot, amely minden szabadtéri főzés szerelmese számára elengedhetetlen eszköz. Ez a robusztus és megbízható bogrács tökéletes választás, ha nagy adag ételt szeretnél elkészíteni barátaidnak és családodnak egy közös szabadtéri eseményen.

Az 50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács használata egyszerű, és a zománcozott vas anyag biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. Nem kell többé aggódnod a karcolások vagy a rozsdásodás miatt, mert a zománc réteg megvédi a bográcsot az ilyen káros hatásoktól. Ez a bogrács 59 cm átmérőjű és 28 cm magas, így bőséges helyet biztosít a nagy adag ételek elkészítéséhez.

Képzeld el, hogy egy nyári napon a szabadban vagy, és a bográcsban rotyog a kedvenc gulyásod, amit barátaiddal és családoddal együtt fogyasztotok el. A bogrács mérete és kapacitása lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 50 liter ételt készíts, ami ideális nagyobb összejövetelekhez, ünnepségekhez vagy akár kerti partikhoz is.

Az 50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács könnyen tisztítható, semleges folyékony mosogatószerrel, így a használat után sem kell aggódnod a makacs szennyeződések miatt. Az alsó átmérője 40 cm, és súlya mindössze 4,5 kg, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. A bogrács teljes magassága 62 cm, így könnyedén elfér a kerti tárolóban vagy a garázsban.

Ez a bogrács nem csak a funkcionalitásáról híres, hanem az esztétikájáról is. A zománcozott felület elegáns megjelenést kölcsönöz neki, ami minden szabadtéri konyhát feldob. Akár egy családi hétvégén, akár egy baráti összejövetelen használod, biztos lehetsz benne, hogy a bográcsod figyelemre méltó darab lesz.

A szabadtéri főzés mindig izgalmas, de a megfelelő eszközökkel még felejthetetlenebbé teheted. Az 50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács garantáltan megkönnyíti és élvezetessé teszi a főzést. Ne habozz, szerezz be egyet, és fedezd fel, milyen egyszerű és szórakoztató a szabadtéri főzés ezzel a csodálatos bográccsal!

Miért pont ez a termék?


Tartós, zománcozott vas anyag
Nagy kapacitás, ideális nagyobb társaságoknak
Könnyen tisztítható és karcálló
Könnyű szállítás és tárolás
Elegáns, figyelemre méltó megjelenés


Felhasználási tippek:


Készíts nagy adag gulyást baráti összejövetelekre
Főzz levest vagy pörköltet családi piknikekre
Használd a bográcsot grillezett zöldségek készítéséhez
Készíts benne egyedi, házi készítésű italokat
Használd a bográcsot különleges alkalmakon, például esküvőkön vagy születésnapokon


Felhasználási alkalmak:


Nyári kerti partik
Családi hétvégék a szabadban
Baráti összejövetelek
Piknikek és kirándulások
Ünnepi események, mint például karácsony vagy húsvét


Csomag Tartalma:

A csomagban egy darab 50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács található.


Vegyél egy csomagot, és tedd felejthetetlenné a következő szabadtéri főzésedet ezzel a nagyszerű bográccsal, amely garantáltan örömet és élvezetet hoz minden résztvevőnek!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "50 l-es Perfect Home Zománcozott gulyás bogrács" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: