Betöltés...

We Knife Quixotic WE21016-2 Bronze&Black Titanium CPM 20CV

Ár: 94.700 Ft

Zsebkés We Knife Quixotic WE21016-2
A Quixotic egy prémium kategóriás záróható kés, amely a legigényesebb felhasználók és gyűjtők számára is alkalmas. A kés nagyon elegáns, és kitűnik a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségével.
A penge CPM 20CV rozsdamentes acélból készült, keménysége 59 - 61HRC és lapos élezésű. Fekete stonewash kivitelben. A penge keretzárral van rögzítve.
A fekete és bronz titániumból készült markolat elegánsan ívelt, és tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kés klipsz és a csavarok is titánból készültek. A flipperrel való nyitás rendkívül egyszerű, a kerámia golyóscsapágyak alapfelszereltség.We Knife kések
A We Knife 2000-ben alakult, hogy OEM termékeket szállítson a késipar nagy nevei számára. Ezt követően a vállalat Kína egyik vezető, kiváló minőségű kések és szerszámok gyártójává nőtte ki magát. Minden egyes kés prémium anyagokból és a legújabb gyártási technológiával készül. A We Knife kések számos díjat nyertek a nemzetközi késkiállításokon

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "We Knife Quixotic WE21016-2 Bronze&Black Titanium CPM 20CV" című hirdetést látja. (fent)