Betöltés...

TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő, időzítővel

Ár: 13.289 Ft

A TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő, időzítővel a tökéletes választás, ha fontos számodra a precizitás és a minőség a konyhában. A sütés nem csupán egy hétköznapi feladat, hanem egy valódi művészet, ahol minden részlet számít. Ezzel a digitális sütőhőmérővel biztos lehetsz benne, hogy minden étel tökéletesre sül, akár húsról, halról, csirkéről vagy tésztáról legyen szó.

A TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérővel mostantól elfelejtheted a túl- vagy éppen nyersen maradt ételeket. A készülék pontosan méri az ételek belső hőmérsékletét, és amint eléri a beállított szintet, hangjelzéssel figyelmeztet, hogy az étel készen áll. Ez a funkció különösen hasznos, ha szeretnél időt spórolni és biztosítani, hogy az étel mindig tökéletes legyen.

Az időzítő funkcióval kombinálva a TESCOMA ACCURA sütőhőmérő egy igazán sokoldalú eszköz, amely a konyhai munkafolyamatokat jelentősen leegyszerűsíti. Az időzítő segít pontosan tartani a sütési időket, így az étel sosem sül túl vagy marad nyers. Legyen szó egy gyors hétköznapi vacsoráról vagy egy különleges alkalomról, ezzel a készülékkel mindig magabiztosan készítheted el a legfinomabb fogásokat.

A hőálló, rozsdamentes szonda biztosítja, hogy a TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő minden típusú sütőben használható legyen. A készülék könnyedén ellenáll a legmagasabb hőmérsékleteknek is, így akár 300 °C-ig is megbízhatóan működik. Nem kell többé aggódnod, hogy a sütő hőmérséklete tönkreteszi a hőmérőt – ezzel az eszközzel minden sütési folyamatot ellenőrzésed alatt tarthatsz.

A mágnessel ellátott hátlap lehetővé teszi, hogy a TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérőt könnyedén elhelyezd a konyhád fémfelületein. Mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá, anélkül, hogy a helyet foglalná az asztalon vagy a pulton. Ez a praktikus kialakítás biztosítja, hogy a sütőhőmérő használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen.

A TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő és időzítő igazi szövetségesed lesz a konyhában, legyen szó mindennapi főzésről vagy különleges alkalmakról. Ez a készülék nem csupán a pontosságot, hanem a kényelmet is szolgálja, hiszen segít, hogy minden étel tökéletes legyen anélkül, hogy túl sok időt töltenél a konyhában. Engedd, hogy a TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő segítségével minden egyes sütésed egy sikerélmény legyen!

Miért pont ez a termék?


Mert biztosítja az ételek tökéletes átsülését.
Mert egyszerűen kezelhető és megbízható.
Mert hőálló, rozsdamentes szondája hosszú távon is használható.
Mert időzítője segít, hogy minden sütési időt pontosan betarts.
Mert mágneses hátlapja miatt könnyen elhelyezhető a konyhában.


Felhasználási tippek:


Használd steak sütéséhez, hogy mindig a megfelelő átsütési fokozatot érhesd el.
Próbáld ki kenyér sütésénél, hogy ellenőrizd a belseje hőmérsékletét.
Ellenőrizd a füstölt húsok hőmérsékletét, hogy biztosan elkészüljenek.
Mérd a hal belső hőmérsékletét, hogy ne legyen se túl nyers, se túl száraz.
Használd felfújtak vagy pudingok készítésekor, hogy tökéletes textúrát érhess el.


Felhasználási alkalmak:


Karácsonyi vacsoránál, hogy a pulyka tökéletesre sülhessen.
Húsvéti sonka készítésekor, hogy elérd a megfelelő hőmérsékletet.
Grillpartikon, hogy minden hús az ízlésednek megfelelően készüljön el.
Ünnepi vacsoráknál, amikor igazán fontos, hogy minden étel tökéletes legyen.
Hétköznapi főzésnél, hogy időt és energiát spórolj meg, miközben garantálod a minőséget.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő
1 db 1,5 V-os AAA típusú elem
Használati útmutató


Vásárold meg a TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérőt, és garantáld, hogy minden sütésed tökéletes legyen! Ez az eszköz biztosítja, hogy az ételeid mindig a legjobb formájukat hozzák, bármilyen alkalomra is készülsz!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA ACCURA digitális sütőhőmérő, időzítővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: