Betöltés...

TESCOMA PURITY 3 db 1,5 l-es frisstartó doboz fagyasztóba

Ár: 6.449 Ft

A TESCOMA PURITY 3 db 1,5 l-es frisstartó doboz fagyasztóba nem csupán egy egyszerű tárolóeszköz, hanem egy igazi megoldás a modern háztartások számára, ahol a higiénia és a praktikum találkozik. Ezek a dobozok nem csak hogy megkönnyítik az ételek tárolását, de gondoskodnak arról is, hogy az ételeid frissessége hosszú időn át megmaradjon.

A TESCOMA PURITY frisstartó doboz megalkotásakor a legfőbb cél az volt, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely nem csak kényelmes, de biztonságos is az egész család számára. Az első osztályú, tanúsított műanyag biztosítja, hogy az élelmiszerek ne veszítsenek minőségükből, még hosszan tartó fagyasztás során sem. Gondolj csak bele, milyen nagyszerű érzés lesz, amikor egy hosszú nap végén előveszed a fagyasztóból a frissen tárolt ételeidet, amelyek ugyanúgy megőrizték ízüket és minőségüket, mint amikor elraktad őket.

Az 1,5 literes kapacitású dobozok tökéletes méretűek ahhoz, hogy akár kisebb adag ételeket, akár nagyobb mennyiségeket is könnyedén tárolhass bennük. A rugalmas kialakításnak köszönhetően a dobozok egyszerűen nyithatók és zárhatók, így nem kell azon aggódnod, hogy az ételek esetleg kiszáradnak vagy elveszítik frissességüket. A tökéletes záródás pedig garantálja, hogy semmilyen szag ne szivárogjon ki a dobozból, így a hűtőszekrényed is mindig friss marad.

Ezek a dobozok nemcsak praktikusak, hanem rendkívül sokoldalúak is. Legyen szó fagyasztásról, hűtésről vagy akár mikróban történő melegítésről, a TESCOMA PURITY frisstartó dobozok mindent tudnak. Ráadásul a mosogatógépben is tisztíthatók, így nem kell időt vesztegetned a kézi mosogatásra.

A TESCOMA PURITY frisstartó dobozok három különböző színű fedéllel rendelkeznek, amelyek nemcsak esztétikailag feldobják a konyhád, hanem segítenek a dobozok tartalmának megkülönböztetésében is. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően a dobozok és a fedelek egymásba helyezhetők, így minimális helyet foglalnak el a szekrényben.

Ha szeretnél egy megbízható, hosszú élettartamú és higiénikus tárolási megoldást, akkor a TESCOMA PURITY 3 db 1,5 l-es frisstartó doboz az, amit keresel. Válaszd a minőséget, válaszd a biztonságot, válaszd a TESCOMA-t!

Miért pont ez a termék?


Higiénikus, egészségre ártalmatlan anyagokból készül
Többféle felhasználási módra is alkalmas
Helytakarékos, egymásba rakható kialakítás
Mosogatógépben is tisztítható
Fagyasztóban, hűtőszekrényben és mikróban is használható


Felhasználási tippek:


Friss zöldségek és gyümölcsök hosszú távú tárolása
Maradék ételek gyors és biztonságos elrakása
Ételek porciózása és fagyasztása diétához vagy edzéshez
Házi készítésű jégkrémek vagy fagyasztott desszertek tárolása
Friss fűszernövények fagyasztása


Felhasználási alkalmak:


Piknikekre csomagolt ételek biztonságos szállítása
Hosszabb kirándulásokra, utazásokra készített ételek tárolása
Hétvégi családi ebédek előkészítése
Hétköznapi maradékok elrakása a következő napokra
Fagyasztott sütemények és torták tárolása


Csomag tartalma:


3 db 1,5 literes tárolódoboz
3 különböző színű, tökéletesen záródó fedél


Vegyél egy csomagot, és tedd egyszerűbbé a mindennapjaidat ezekkel a praktikus és megbízható tárolódobozokkal, amelyek garantáltan megkönnyítik az élelmiszerek frissen tartását!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PURITY 3 db 1,5 l-es frisstartó doboz fagyasztóba" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: