Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtál fröccsenésgátló tetővel

Ár: 6.279 Ft

A TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtál fröccsenésgátló tetővel a konyha egyik legfontosabb eszköze, amely minden házi szakács számára kihagyhatatlan. Ez a keverőtál nemcsak a mindennapi főzés és sütés során jelent hatalmas segítséget, hanem a fröccsenésgátló tetőnek köszönhetően tisztább környezetet biztosít a konyhában.

A keverőtál 1,2 literes kapacitása tökéletesen megfelel a kis és közepes adagok elkészítéséhez. Legyen szó palacsintatésztáról, süteményekről, vagy akár salátáról, a TESCOMA DELÍCIA tál mindent elbír. Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, így a tál használata nemcsak praktikus, hanem élvezetes is.

A fröccsenésgátló tető egy igazán figyelemre méltó funkció, amely megakadályozza, hogy az összetevők kifröccsenjenek a tálból, miközben keversz vagy mixelsz. Ez a funkció különösen hasznos lehet a magas sebességű keverés során, vagy amikor forró összetevőkkel dolgozol. A tető könnyen rögzíthető, és stabilan a helyén marad, biztosítva, hogy a tál tartalma mindig ott maradjon, ahol lennie kell.

A keverőtál anyaga ellenálló, tartós, és könnyen tisztítható. Az anyag biztosítja, hogy a tál hosszú élettartamú legyen, és ellenálljon a mindennapi használat során keletkező kopásnak. Az egyszerű tisztításnak köszönhetően nem kell aggódnod a makacs szennyeződésektől, hiszen a tál könnyedén megtisztítható a mosogatószerrel és vízzel.

A TESCOMA DELÍCIA keverőtál nemcsak a keverésre, hanem tálalásra és tárolásra is ideális. Az elegáns megjelenésű tál kiválóan alkalmas arra, hogy az asztalon is jól mutasson, így a frissen elkészült ételek bemutatása is egyszerűbb. A fröccsenésgátló tető lehetővé teszi, hogy az ételeket frissen tartsd, akár az asztalon, akár a hűtőben tárolva.

Ez a keverőtál tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megkönnyíteni a konyhai munkát, és egy praktikus, többfunkciós eszközt keresnek. A TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtál fröccsenésgátló tetővel minden konyhai feladatot megkönnyít, és garantálja, hogy a főzés és sütés örömteli élmény legyen.

Miért pont ez a termék?


Fröccsenésgátló tető, amely tiszta konyhai környezetet biztosít.
Ergonomikus fogantyú a kényelmes használathoz.
Ellenálló anyag a hosszú élettartamért és könnyű tisztíthatóságért.
Kiváló kapacitás kis és közepes adagokhoz.
Többféle használat: keverés, tálalás, tárolás.


Felhasználási tippek:


Használj fröccsenésgátló tetőt magas sebességű keveréshez, hogy elkerüld a szennyeződéseket.
Tartsd a tálat hűtőben a kész ételek frissességének megőrzésére.
Keverj benne akár meleg összetevőket is, mivel az anyaga jól bírja a hőmérsékletváltozást.
Használj különféle díszítéseket és önteteket a tálban lévő ételekhez a látványos bemutatáshoz.
Tartsd a tálat az asztalon tálalás közben, hogy a vendégek könnyen hozzáférhessenek az ételhez.


Felhasználási alkalmak:


Konyhai keverési feladatok, például tészták, saláták készítése.
Frissítő saláták és desszertek tálalása vendégségeken.
Ételek tárolása a fröccsenésgátló tető segítségével.
Magas hőmérsékletű keverési feladatok, például forró csokoládé vagy szószok.
Konyhai előkészületek és rendezvények során a könnyű tálalás érdekében.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtál fröccsenésgátló tetővel.
Használati útmutató.


Válaszd a TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtálat, és élvezd a konyhai munkát új szinten! Tedd még könnyebbé a főzést és a tálalást ezzel a praktikus eszközzel, amely biztosítja a tisztaságot és a kényelmet minden alkalommal. Ne habozz, vásárold meg most, és tapasztald meg a különbséget!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA 1,2 l-es keverőtál fröccsenésgátló tetővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: