Betöltés...

TESCOMA FIESTA 1,8 l-es élelmiszertároló

Ár: 6.099 Ft

A TESCOMA FIESTA 1,8 l-es élelmiszertároló az a konyhai eszköz, amire mindig is vágytál, ha fontos számodra az esztétika és a praktikum. Ez a tároló nemcsak hogy csodálatosan néz ki a konyhapulton, de a funkcionalitása is lenyűgöző. A boroszilikát üvegből készült tároló masszív és strapabíró, ami biztosítja, hogy hosszú évekig megbízható társad legyen a konyhában.

A fedél magas minőségű bambuszból készült, amely természetes és elegáns megjelenést kölcsönöz a tárolónak. A bambusz nemcsak szép, de környezetbarát anyag is, így a TESCOMA FIESTA nemcsak a te konyhádat szépíti meg, hanem a környezetért is tesz. A fedélhez szilikon tömítés tartozik, amely légmentesen zárja le a tárolót, megőrizve az élelmiszerek frissességét és aromáját. Ez különösen fontos, ha olyan alapanyagokat tárolsz, amelyek könnyen romlanak, mint például kávé, fűszerek vagy liszt.

A 1,8 literes kapacitás tökéletes méretet kínál a legtöbb konyhai alapanyag tárolására. Elég nagy ahhoz, hogy bőséges mennyiséget tárolj benne, de mégis kompakt, hogy könnyedén elférjen a polcon vagy a szekrényben. Akár cukrot, tésztát, rizst vagy bármilyen más száraz élelmiszert tárolsz, a TESCOMA FIESTA mindig megbízható védelmet nyújt.

Ez a tároló nemcsak praktikus, hanem hihetetlenül könnyen tisztítható is. Az üveg része mosogatógépben mosható, ami időt és energiát spórol neked. A bambusz fedelet ugyan nem ajánlott mosogatógépben tisztítani, de egy nedves ronggyal könnyedén áttörölheted, majd szárazra törölheted. Így a TESCOMA FIESTA mindig higiénikus és tiszta marad.

Ha egy olyan tárolót keresel, ami egyszerre praktikus és gyönyörű, a TESCOMA FIESTA az ideális választás számodra. A modern konyhák elengedhetetlen kiegészítője, amely nemcsak megkönnyíti a mindennapi életet, hanem stílusosan is mutat. Ez a tároló remek választás ajándéknak is, hiszen mindenki értékelni fogja a minőségét és szépségét.

A TESCOMA FIESTA nem csupán egy egyszerű tároló, hanem egy igazi konyhai kincs. Akár kezdő vagy a konyhában, akár profi, ez a tároló mindig megbízható társad lesz. Rendeld meg most, és élvezd, ahogy a konyhád még rendezettebbé és szebbé válik!

Miért pont ez a termék?


Modern design: esztétikus és elegáns kiegészítője minden konyhának.
Légmentes zárás: megőrzi az élelmiszerek frissességét és aromáját.
Masszív üveg: strapabíró boroszilikát üvegből készült.
Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható, kivéve a fedelet.
Környezetbarát: természetes bambusz fedéllel rendelkezik.


Felhasználási tippek:


Használd liszt vagy cukor tárolására, hogy mindig kéznél legyenek.
Tartsd benne a reggeli müzlit vagy zabpelyhet, hogy friss maradjon.
Tárold benne a kávébabot, és élvezd a frissen őrölt kávé aromáját.
Használd teafű tárolására, hogy minden csésze tea különleges élményt nyújtson.
Tartsd benne a különleges fűszereidet, hogy azok sokáig megőrizzék ízüket.


Felhasználási alkalmak:


Mindennapi konyhai használatra, hogy mindig rend legyen.
Karácsonyi ajándéknak, ami stílusos és praktikus.
Költözés után, hogy az új konyhád azonnal rendezett legyen.
Esküvői ajándéknak, ami örömet szerez és sokáig használható.
Baráti összejöveteleken, hogy a konyhád mindenki előtt ragyogjon.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA FIESTA 1,8 l-es élelmiszertároló boroszilikát üvegből
1 db bambusz fedél szilikon tömítéssel


Rendeld meg a TESCOMA FIESTA élelmiszertárolót, és tedd konyhádat rendezetté és stílusossá! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy ilyen elegáns és praktikus kiegészítőt tegyél hozzá a konyhádhoz!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA FIESTA 1,8 l-es élelmiszertároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: