Betöltés...

TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertároló

Ár: 5.409 Ft

A TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertároló az a konyhai kiegészítő, ami nemcsak a funkcionalitásával, hanem a megjelenésével is lenyűgöz. Ha te is egy olyan tárolót keresel, amely egyszerre praktikus és stílusos, akkor ez a termék neked készült.

A boroszilikát üvegből készült TESCOMA FIESTA élelmiszertároló nemcsak hogy tartós és ellenálló, de a modern konyhák dizájnjába is tökéletesen illeszkedik. Ez a 0,8 literes tároló ideális választás kisebb mennyiségű száraz élelmiszerek, mint például fűszerek, cukor, kávé vagy tea tárolására. A boroszilikát üveg egyedülálló tulajdonsága, hogy ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak és a fizikai behatásoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a TESCOMA FIESTA hosszú távon is megbízható marad.

A tároló fedelét eső osztályú bambuszból készítették, amely nemcsak környezetbarát, de egyben természetes és elegáns megjelenést is biztosít a terméknek. A bambusz fedélbe épített szilikon tömítés légmentesen zárja le a tárolót, így garantálja, hogy az élelmiszerek frissessége és aromája megmaradjon. Ez különösen fontos, ha olyan alapanyagokat tárolsz benne, amelyek érzékenyek a levegőre vagy a nedvességre.

A TESCOMA FIESTA praktikus kialakításának köszönhetően könnyedén elfér a polcokon vagy a szekrényben, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. A 0,8 literes kapacitás épp ideális ahhoz, hogy kisebb mennyiségű élelmiszert tárolj, és mindeközben megőrizd a konyhád rendezettségét.

A tisztítása is rendkívül egyszerű: az üvegrészt bátran beteheted a mosogatógépbe, míg a bambusz fedél esetében egy nedves rongy elegendő a tisztításhoz. Így nemcsak időt spórolsz, de gondoskodhatsz arról is, hogy a tároló mindig higiénikus és tiszta maradjon.

A TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertároló ideális választás azok számára, akik nemcsak a konyha rendezettségére, hanem annak megjelenésére is odafigyelnek. Ez a tároló nemcsak a mindennapi használat során hasznos, hanem tökéletes ajándék is lehet szeretteidnek, akik értékelik a minőséget és a dizájnt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy ilyen figyelemre méltó kiegészítőt adj hozzá a konyhádhoz, amely egyszerre szolgál praktikus és esztétikus megoldásként.

Miért pont ez a termék?


Kompakt méret: ideális kisebb mennyiségű élelmiszerek tárolására.
Elegáns megjelenés: stílusos bambusz fedéllel rendelkezik.
Tartós anyagok: boroszilikát üveg és természetes bambusz.
Légmentes zárás: megőrzi az élelmiszerek frissességét és aromáját.
Egyszerű tisztítás: mosogatógépben mosható üvegrész.


Felhasználási tippek:


Tárold benne az esti teázáshoz szükséges teafüvet.
Használd kávé tárolására, hogy minden csésze frissen főzött legyen.
Tartósítsd benne a kedvenc fűszereidet, hogy mindig kéznél legyenek.
Tartsd benne a házi készítésű süteményekhez használt cukrot vagy lisztet.
Használd a reggeli müzli vagy granola tárolására, hogy mindig friss maradjon.


Felhasználási alkalmak:


Konyhai tárolásra, hogy mindig rend legyen.
Ajándéknak karácsonyra vagy születésnapra, stílusos és hasznos.
Új lakásba költözéskor, hogy azonnal rendet teremts.
Otthoni kávézáshoz, hogy mindig friss kávé legyen kéznél.
Egyedi ajándéknak, amely a dizájn szerelmeseinek szól.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertároló boroszilikát üvegből
1 db bambusz fedél szilikon tömítéssel


Szerezd meg a TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertárolót, és tedd még szebbé és rendezettebbé a konyhádat! Ne várj tovább, tedd kosárba most, és élvezd az élelmiszerek frissességét és a stílusos konyhai megjelenést!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA FIESTA 0,8 l-es élelmiszertároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: