Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA 40*36 cm-es újrahasznosítható sütőfólia

Ár: 3.609 Ft

A TESCOMA DELÍCIA 40*36 cm-es újrahasznosítható sütőfólia az a konyhai eszköz, amire minden háztartásban szükség van. Ezzel a fóliával garantáltan elfelejtheted a leragadt, égett ételeket, és minden alkalommal tökéletesen átsült, ínycsiklandó fogásokat tálalhatsz. A fólia nemcsak, hogy megkímél a mosogatás nehézségeitől, de használata közben sem kell aggódnod a környezetvédelmi szempontok miatt. Az újrahasznosítható anyagból készült fólia nemcsak praktikus, hanem fenntartható megoldás is a modern konyhákban.

Az újrahasznosítható sütőfólia legnagyobb előnye, hogy használatával teljesen elhagyhatod a zsiradékot, mégis biztos lehetsz abban, hogy az ételek nem ragadnak le. Legyen szó ropogós zöldségekről, ínycsiklandó húsokról vagy bármilyen süteményről, ezzel a fóliával minden könnyedén sikerül. A termék 260°C-ig tűzálló, így még a legmagasabb hőfokon történő sütés esetén is biztonságban tudhatod. Sőt, még a mikrohullámú sütőben is bátran használhatod!

A TESCOMA DELÍCIA sütőfólia rendkívül sokoldalú. Használhatod kenyerek, pékáruk, sütemények készítésére, de akár zöldségek, húsok grillezésére is. Ez a fólia valóban a konyhai rutin megmentője, hiszen nemcsak többször felhasználható, hanem rendkívül egyszerűen tisztítható is, akár mosogatógépben. Az időtálló anyagnak köszönhetően hosszú ideig számíthatsz rá, így nem kell újra és újra eldobható sütőpapírokat vásárolnod.

A TESCOMA DELÍCIA 40*36 cm-es újrahasznosítható sütőfólia használata során minden egyes étkezés különleges élménnyé válik. A tapadásmentes felület nemcsak megkönnyíti a munkádat, hanem garantálja, hogy minden étel tökéletesen készüljön el. Olyan élményben lesz részed, amitől újra és újra visszatérsz majd a konyhába, mert tudod, hogy minden alkalommal lenyűgöző fogásokat készíthetsz, amelyekkel meglepheted szeretteidet.

Engedd, hogy a TESCOMA DELÍCIA sütőfólia az otthonod szíve legyen, ahol mindenki örömmel látogat meg, mert tudja, hogy a te konyhádban mindig valami különleges vár rá. Ez a fólia nem csupán egy eszköz, hanem a kulcs a sikeres, élvezetes és fenntartható sütéshez. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a konyhádban valódi csodákat alkothass!

Miért pont ez a termék?


Környezetbarát: újrahasznosítható anyagból készült, így véded vele a környezetet.
Zsiradékmentes sütés: egészségtudatos életmódodhoz tökéletes választás.
Sokoldalú: bármilyen sütéshez, grillezéshez használható.
Tűzálló: akár 260°C-on is biztonsággal használhatod.
Könnyen tisztítható: mosogatógépben is mosható.


Felhasználási tippek:


Sütés közben használd a fóliát, hogy ne kelljen zsiradékot alkalmaznod.
Grillezz zöldségeket vagy húsokat anélkül, hogy azokat közvetlenül a rácsra helyeznéd.
Készíts vele kenyereket, pékárukat, amelyek nem ragadnak le.
Használd mikrohullámú sütőben, hogy gyorsan elkészíthesd az ételeket.
Sütemények készítésekor, például tortalapokhoz, hogy könnyen elválaszthasd a formától.


Felhasználási alkalmak:


Családi ebédek, ahol egyszerre több fogást is készíthetsz.
Baráti grillezések, amikor fontos, hogy minden étel tökéletes legyen.
Ünnepi sütés, amikor különösen fontos a hibátlan eredmény.
Egészségtudatos diéta, amikor a zsiradékmentes ételkészítés a cél.
Gyors hétköznapi főzés, amikor nincs időd a hosszadalmas takarításra.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA DELÍCIA 40*36 cm-es újrahasznosítható sütőfólia
Használati útmutató a különböző sütési módokhoz


Vegyél egy csomagot, és tedd könnyebbé, élvezetesebbé és környezetbarátabbá a konyhai tevékenységeidet ezzel a csodálatos fóliával, amely garantálja a tökéletes eredményt minden alkalommal!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA 40*36 cm-es újrahasznosítható sütőfólia" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: