Betöltés...

Benchmade Auto Fact 4170BK Carbon Fiber Aluminium kés

Ár: 164.600 Ft

Benchmade 4170BK Auto Fact felugró kés
A Benchmade Auto Fact egy klasszikus Stiletto kés, amelyet modern EDC és taktikai késként gondoltak újra. Az Auto Fact tervezésénél a funkcionalitásra és az eleganciára helyezték a hangsúlyt, miközben úgy készült, hogy egy életen át kitartson.
A lándzsahegy alakú penge CPM S90V rozsdamentes acélból készült. Kiváló kopásállósággal és a penge tartósságával rendelkezik. A magas krómtartalom nagyon jó korrózióállóságot biztosít. Ez az egyik legjobb minőségű késacél, amely ma kapható. A penge hossza 10,03 cm, fekete DLC bevonattal és lapos élezéssel rendelkezik.
A markolat 6061-T6 repülőgépipari alumíniumból készült, szénszálas betétekkel. A kés DLC-finisszel ellátott, mindkét oldalán megfordítható felakasztókapoccsal rendelkezik. Tengelyzár. A kés az USA-ban készült.Benchmade kések
A Benchmade az Egyesült Államokban, Oregonban található, precíziós késeket gyártó cég. A Benchmade késkínálatában vannak zárókések, automata felpattintható kések és fix

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Benchmade Auto Fact 4170BK Carbon Fiber Aluminium kés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: