Betöltés...

Ruhhy termosz bögre LED kijelzővel

Ár: 2.990 Ft


HŐMÉRSÉKLET KIJELZŐ - ez az egyedülálló termosz bögre egy rendkívül praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a benne lévő folyadék hőmérsékletének szabályozását. Tökéletes tárolója lesz kávénak, italnak, sörnek vagy gyümölcsleveknek. 8 órán át melegen és hidegen is eltartható. A termosz bögre kupakján LED kijelző található, amely  jelzi a benne lévő folyadék hőmérsékletét. Egy érintés elegendő az aktuális hőmérséklet megjelenítéséhez.



ROZSDAMENTES ACÉLBÓL - a termosz a legjobb minőségű anyagokból készült, ami kényelmes használatot jelent. Rozsdamentes acél házzal és kétrétegű vákuum kialakítással rendelkezik. Nem bocsát ki kellemetlen szagot és rendkívül könnyen tisztítható.



SZŰRŐRÉTEG - a termsz bögre praktikus fedőréteggel és szűrővel van ellátva. Ha rajong a zacskó nélkül főzött kávéért vagy teáért, nem kell szűrnie az italt, mielőtt termoszba tölti. A szűrő a legkisebb italmaradványokat is visszatartja.



HORDOZHATÓ -  a termosz űrtartalma 500 ml. Kompakt méreteinek köszönhetően tökéletes utazáshoz, irodába, autóba vagy iskolába. Nem foglal sok helyet. Még egy kis hátizsákba vagy kézitáskába is elfér.


LEÍRÁS



fekete szín
anyaga: rozsdamentes acél
kijelző: LED
hőmérséklet mérés
űrtartalom: 500ml / 0,5l
méretek: 6,5 x 6,5 x 23 cm
súlya: 0,246 kg
súlya csomagban: 0,297 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ruhhy termosz bögre LED kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: