Betöltés...

TESCOMA DELLA CASA befőző készlet, hőmérővel

Ár: 19.699 Ft

A TESCOMA DELLA CASA befőző készlet, hőmérővel egy igazi forradalmat hoz a házi befőzés világába. Nem kell többé egy újabb drága, speciális befőző fazékot beszerezned ahhoz, hogy a legfinomabb házi lekvárokat, savanyúságokat vagy befőtteket készítsd el. Ez az innovatív készlet lehetővé teszi, hogy a már meglévő, hagyományos 24 cm átmérőjű fazekadat vagy lábasodat alakítsd át egy teljes értékű befőző eszközzé, ezzel pénzt és helyet takarítva meg a konyhádban.

A TESCOMA DELLA CASA befőző készlet segítségével mostantól te is magabiztosan, és a legnagyobb kényelemben végezheted a befőzést otthon. A készlet szívében egy univerzális toldalék található, amely 8 cm-rel növeli meg a fazék vagy lábas magasságát, lehetővé téve, hogy akár magas befőttes üvegeket is könnyedén belehelyezz, vagy több kisebb üveget egymásra rakva főzz be egyszerre. Ez a nagyszerű megoldás nemcsak a helytakarékosságban segít, de biztosítja, hogy a befőzés folyamata is gördülékenyen menjen.

A gőzölő alátét különleges, hőálló szilikon lábakkal rendelkezik, amelyek megvédik a befőttes üvegeket a fazék fenekének magas hőmérsékletétől. Ez különösen fontos, mert megakadályozza, hogy a hirtelen hőmérséklet-ingadozás miatt az üvegek megrepedjenek vagy eltörjenek. A masszív üvegfedő szilikon peremmel és gőzleeresztő nyílással van ellátva, amely lehetővé teszi a gőz szabályozott eleresztését, hozzájárulva ezzel az optimális hőmérséklet fenntartásához a befőzés során.

De ez még nem minden! A fedő markolatában található egy precíz és ellenálló rozsdamentes acél hőmérő, amely pontosan mutatja a fazék belsejében lévő hőmérsékletet. A hőmérő kijelzőjén a befőzéshez szükséges optimális hőmérséklet - 80-90 °C - jól láthatóan, egy zöld sávval került megjelölésre, így mindig biztos lehetsz abban, hogy a befőttjeid a legjobb hőmérsékleten készülnek.

A TESCOMA DELLA CASA befőző készlet nemcsak a hatékonyságával nyűgöz le, hanem azzal is, hogy mennyire egyszerűen használható. Az első osztályú, ellenálló műanyagból és hőálló szilikonból készült elemek biztosítják, hogy a készlet hosszú távon is megőrizze kiváló minőségét. A hőmérő kivételével a készlet minden eleme mosogatógépben tisztítható, így a befőzés utáni takarítás is gyors és egyszerű.

A TESCOMA DELLA CASA befőző készlet, hőmérővel a tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a házi készítésű finomságokat, de nem akarnak lemondani a modern technológia nyújtotta kényelemről és hatékonyságról. Ha szeretnéd a hagyományos befőzési módszereket egy csipetnyi 21. századi újítással kombinálni, akkor ez a készlet neked készült!

Tedd különlegessé a konyhádat ezzel a lenyűgöző befőző készlettel, amely nemcsak praktikus, de igazán stílusos is. Legyen szó lekvárról, savanyúságról vagy bármilyen más befőttről, a TESCOMA DELLA CASA befőző készlet segítségével a legfinomabb házi finomságok készülhetnek el, minimális erőfeszítéssel és maximális élvezettel!

Miért pont ez a termék?


Megtakarít pénzt és helyet, mivel nem kell külön befőző fazekat vásárolni.
Univerzális kialakítás, amely bármilyen 24 cm átmérőjű fazékkal használható.
A hőmérő segítségével mindig biztos lehetsz a megfelelő hőmérsékleten.
Kiváló minőségű, hosszú élettartamú anyagokból készült.
Könnyen tisztítható, a hőmérő kivételével mosogatógépben is mosható.


Felhasználási tippek:


Használd a készletet nagyobb mennyiségű befőtt egyidejű elkészítéséhez.
A gőzölő alátét nélkül a toldalék kiválóan alkalmas tésztafőzéshez is.
A hőmérőt külön is használhatod más főzési feladatokhoz.
A toldalékot használhatod nagyobb ételek gőzöléséhez is, nem csak befőzéshez.
A fedőt bármilyen más 24 cm átmérőjű fazékon is használhatod, ha tökéletesen záró fedőt keresel.


Felhasználási alkalmak:


Nagyobb családi események előtti befőzés, amikor egyszerre több üveget kell készítened.
Téli befőzés előtti előkészületek, hogy biztosan minden üveg elkészüljön időben.
Ajándék befőttek készítése barátoknak és családnak, különleges alkalmakra.
Befőzés mesterfokon, ha egyedi, házi ízeket szeretnél megőrizni a télire.
Karácsonyi előkészületek, hogy az ünnepi asztalon a legfinomabb házi befőttek kerüljenek elő.


Csomag tartalma:


1 db univerzális toldalék, amely 8 cm-rel növeli meg a fazék magasságát.
1 db gőzölő alátét hőálló szilikon lábakkal.
1 db masszív üvegfedő szilikon peremmel és gőzleeresztő nyílással.
1 db rozsdamentes acél hőmérő, a fedő markolatában beépítve.


Vegyél egy TESCOMA DELLA CASA befőző készletet hőmérővel, és élvezd a házi befőzés minden örömét anélkül, hogy speciális fazekakat kellene beszerezned. Tedd a befőzést egyszerűvé és hatékonnyá, hogy több időd maradjon az igazán fontos dolgokra!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELLA CASA befőző készlet, hőmérővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: