Betöltés...

6 db-os csillag alakú szilikon muffin kapszli

Ár: 2.139 Ft

A 6 db-os csillag alakú szilikon muffin kapszli forradalmasítja a sütést! Képzeld el, hogy minden muffinod tökéletesen formázott és gyönyörű virág alakú lesz, ami elbűvöl mindenkit. Ez a szett nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is lenyűgöző.

A szilikon anyag kiváló tulajdonságainak köszönhetően a sütés egyszerű és élvezetes. A tapadásmentes felület biztosítja, hogy a muffinok könnyedén kivehetők a formából, így minden süteményed tökéletes lesz. Nem kell többé aggódnod a ragadás miatt, és a sütés utáni takarítás is gyerekjáték.

Ez a 6 db-os csillag alakú szilikon muffin kapszli nemcsak széppé teszi a sütést, hanem praktikus is. A szilikon anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek, így a formákat bátran használhatod sütőben, mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben és fagyasztóban is. Ráadásul mosogatógépben is tisztíthatók, így időt és energiát spórolhatsz meg.

A kapszlik újrahasználhatók, így környezetbarát és gazdaságos megoldást nyújtanak. Többé nem kell papír muffin formákat vásárolnod, amelyek egyszer használatosak és gyakran tapadnak. A szilikon kapszlik ezzel szemben hosszú élettartamúak, és akár több ezer alkalommal is használhatók.

Miért pont ez a termék?


Könnyen használható és tisztítható
Környezetbarát és újrahasználható
Különleges virág alakú forma
Hőálló és sokoldalú
Gazdaságos és praktikus


Felhasználási tippek:


Muffinok sütése különleges formában
Mini kenyerek készítése
Tojásfőzés formában
Fagyasztott desszertek készítése
Sós sütemények sütése


Felhasználási alkalmak:


Születésnapok
Ünnepi partik
Babaköszöntők
Hétköznapi süteménysütés
Ajándék sütemények készítése


Csomag tartalma:


6 db csillag alakú szilikon muffin kapszli


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd be a 6 db-os csillag alakú szilikon muffin kapszlit, és varázsolj minden sütési alkalmat különlegessé! Légy a konyha mestere, és kápráztasd el vendégeidet tökéletesen formázott süteményekkel!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 db-os csillag alakú szilikon muffin kapszli" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: