Betöltés...

TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló

Ár: 4.179 Ft

A TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló megoldást kínál a konyhában gyakran előforduló káoszra, amelyet a szétszórt és rendszerezetlenül tárolt élelmiszertároló dobozok kupakjai okoznak. Ez az okos és funkcionális tároló rendet teremt a konyhaszekrényekben és fiókokban, és biztosítja, hogy a kupakjaid mindig könnyen megtalálhatók és elérhetők legyenek.

A tároló kialakítása lehetővé teszi, hogy több egységet is összekapcsolj, így a tárolási kapacitást a saját igényeid szerint növelheted. Az illesztések egyszerűek és tartósak, így a tárolók stabilan összekapcsolva maradnak, akár több kupak tárolására is. Az összekapcsolhatóság nemcsak praktikus, hanem helytakarékos megoldás is, amely lehetővé teszi, hogy a konyhádban a helyet maximálisan kihasználva rendszerezd a tetőket.

A TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló nem csupán egyszerűen összeszerelhető, de rendkívül stabil is. A négy csúszásgátló lábacskának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a tároló nem mozdul el, még akkor sem, ha sűrűn használt fiókban vagy polcon helyezed el. A fehér lábacskák könnyedén felhelyezhetők, és garantálják, hogy a tároló stabilan álljon, akárhol is helyezed el.

A tároló nemcsak a fiókokban és szekrényekben praktikus, hanem az esztétikus megjelenésének köszönhetően a konyhapulton is jól mutat. Az átlátszó anyagának köszönhetően azonnal látod, hogy melyik kupak hol található, így nem kell többé időt pazarolnod a keresgélésre.

Ez a tároló egyszerűen alkalmazkodik minden konyhai környezethez, legyen szó modern, minimalista vagy hagyományos konyháról. Az átlátható kialakítás nemcsak praktikus, de esztétikai szempontból is előnyös, hiszen rendezetté és tisztává varázsolja a konyhádat.

A TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tárolóval a konyhai rendszerezés új szintre emelhető. Többé nem okoz gondot, hogy hol tárold a kupakokat, hiszen minden tetőnek meglesz a maga helye. Ezzel a tárolóval a mindennapi élet könnyebbé és rendezettebbé válik, hiszen minden fontos konyhai eszköz kéznél lesz.

Ha eddig nehézséget okozott számodra a konyhai kupakok tárolása, akkor a TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló a megoldás, amire vártál. Ez a praktikus és átgondolt termék minden konyhában megtalálja a helyét, és biztosítja, hogy a rendszerezés soha többé ne legyen kihívás számodra. A TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló nemcsak rendet, de kényelmet is hoz a konyhádba, hiszen a hely, amit megspórolsz, más fontos dolgoknak ad helyet.

Miért pont ez a termék?


Összekapcsolható kialakítás: Több tároló egység összeilleszthető a nagyobb kapacitás érdekében.
Csúszásgátló lábacskák: Stabil elhelyezést biztosít bármilyen felületen.
Átlátható tárolás: Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi, hogy azonnal megtaláld, amit keresel.
Könnyen tisztítható: A műanyag anyag könnyedén tisztítható.
Helytakarékos megoldás: Rendszerezetten és kompakt módon tárolhatod a kupakokat.


Felhasználási tippek:


Használd a fiókokban, hogy megőrizd a rendet és rendszerezést.
A konyhapulton is elhelyezheted, így mindig kéznél vannak a kupakok.
Konyhaszekrényben elhelyezve további helyet szabadít fel más eszközöknek.
Egyszerűen tárolhatod benne a kisebb méretű élelmiszertároló dobozokat is.
Rendszerezheted vele a konyhai kiegészítőidet, például a kis eszközöket, mint a fűszertartók.


Felhasználási alkalmak:


Nagytakarítás előtt, amikor újra szeretnéd rendszerezni a konyhai eszközeidet.
Konyha felújítása során, hogy a hely maximálisan kihasználható legyen.
Új élelmiszertároló dobozok vásárlása után, hogy azonnal helyet találj a kupakjaiknak.
Konyhai események előtt, amikor a gyors hozzáférés fontos szempont.
Szükségtelen kupakok tárolására, amikor átmenetileg nincs rájuk szükséged.


Csomag tartalma:

1 db TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló, 4 db fehér csúszásgátló lábacskával és szürke illesztésekkel a tárolók összekapcsolásához.


Tedd rendezetté és átláthatóvá a konyhádat a TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tárolóval! Ne hagyd, hogy a kupakok szétszóródjanak, rendszerezd őket egyszerűen és praktikus módon ezzel a nagyszerű tárolóval!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA FlexiSPACE műanyag tető tároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: