Betöltés...

TESCOMA FlexiSPACE 150*50 cm-es antibakteriális alátét hűtőbe

Ár: 4.789 Ft

A TESCOMA FlexiSPACE 150*50 cm-es antibakteriális alátét hűtőbe nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy igazán innovatív megoldás a hűtőd tisztán és rendezetten tartására. A modern háztartások elengedhetetlen eszköze, amely a legújabb nanoCARE™ technológiával készült, hogy maximális védelmet és frissességet biztosítson az ételek számára.

Ez az alátét különleges, antibakteriális felülettel rendelkezik, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így az ételek tovább maradnak frissek, és biztonságban tarthatók a hűtődben. Az antibakteriális bevonat nem szívja magába a szagokat, így nem kell többé aggódnod a kellemetlen szagok miatt, amelyek gyakran megjelennek a hűtőben.

A TESCOMA FlexiSPACE alátét nemcsak a szagokat tartja távol, hanem az elszíneződést is megelőzi, így mindig tiszta és újszerű marad. Ez az alátét ideális választás azok számára, akik szeretnék megvédeni hűtőjük üvegpolcait a karcolásoktól és a szennyeződésektől. Az innovatív kialakításnak köszönhetően az alátét lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, így az ételek frissessége tovább megőrizhető.

Ez az antibakteriális alátét nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A hűtőd belső tere rendezett és tiszta marad, miközben a polcok védettek a sérülésektől. Az alátét egyszerűen méretre vágható, így bármilyen hűtőbe tökéletesen illeszkedik.

A tisztítása rendkívül egyszerű, nincs szükség erős tisztítószerekre, elég csak leöblíteni vízzel, és máris készen áll a következő használatra. Ez a könnyű tisztíthatóság különösen vonzóvá teszi a TESCOMA FlexiSPACE alátétet, hiszen a kényelem és a higiénia minden háztartásban fontos szempont.

Az alátét szabadalmaztatott nanoCARE™ technológiája nemcsak hatékony, hanem tartós is, így hosszú éveken át biztosítja a hűtőd tisztaságát és rendezettségét. A TESCOMA FlexiSPACE alátét hűtőbe valóban egy lélegzetelállító kiegészítő, amely egyszerre praktikus és modern, és amely megkönnyíti a mindennapi életet.

Ne elégedj meg a hagyományos hűtőpolc-védőkkel! A TESCOMA FlexiSPACE 150*50 cm-es antibakteriális alátét hűtőbe egy olyan megoldás, amely a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtja számodra. Válaszd ezt az alátétet, ha szeretnéd megóvni hűtődet a szennyeződésektől, sérülésektől, és élvezni a frissességet minden nap!

Miért pont ez a termék?


Antibakteriális felület: Megakadályozza a baktériumok szaporodását, biztosítva az ételek frissességét.
NanoCARE™ technológia: Szagmentes és színtartó, így mindig tiszta marad.
Levegő áramlását biztosító kialakítás: Az élelmiszerek tovább maradnak frissek.
Könnyen tisztítható: Csak öblítsd le vízzel, és máris használhatod.
Méretre vágható: Bármilyen hűtőpolchoz illeszkedik.


Felhasználási tippek:


Használd a hűtőajtó polcain is, hogy megvédd őket a kifolyó italoktól.
Alkalmazd a zöldségtároló fiókok alján, hogy megőrizd a zöldségek frissességét.
Helyezd a hűtő aljába, hogy megakadályozd a lecsapódó víz felgyülemlését.
Használd a hűtő minden polcán, hogy egyenletes védelmet nyújts.
Vidd magaddal nyaralásra, és használd hűtőtáskákban is, hogy az ételek frissek maradjanak.


Felhasználási alkalmak:


Nagyobb bevásárlás előtt, amikor feltöltöd a hűtőt friss ételekkel.
Ünnepek előtt, amikor a hűtőd kapacitását maximálisan kihasználod.
Új hűtő vásárlásakor, hogy már az első naptól védve legyen.
Konyhafelújítás során, hogy minden új eszköz és felület védve legyen.
Amikor friss zöldségeket vagy gyümölcsöket tárolsz hosszabb ideig.


Csomag tartalma:

1 db 150*50 cm-es TESCOMA FlexiSPACE antibakteriális alátét hűtőbe.


Ne hagyd, hogy a hűtőd polcai sérüljenek vagy szennyeződjenek! Szerezd be a TESCOMA FlexiSPACE antibakteriális alátétet, és élvezd a hosszan tartó frissességet és tisztaságot minden nap! Rendezd be hűtődet a legjobb megoldással, és tartsd távol a szagokat, baktériumokat és szennyeződéseket!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA FlexiSPACE 150*50 cm-es antibakteriális alátét hűtőbe" című hirdetést látja. (fent)