Betöltés...

TESCOMA 6 l-es SmartCLICK Kukta

Ár: 66.469 Ft

A TESCOMA 6 l-es SmartCLICK kukta az egyik legizgalmasabb konyhai eszköz, amelyet valaha kipróbálhatsz. Ez a kukta nem csupán a modern konyha egyik csodálatos darabja, hanem a főzés egy új dimenzióját is elhozza számodra. A SmartCLICK kukta alacsony nyomású főzési funkciója segít megőrizni ételeid természetes ízét és tápértékét, így minden egyes falat ízletesebb és táplálóbb lesz.

A hagyományos kuktákhoz képest a SmartCLICK kukta fedője különösen könnyű, így a fedő levevése és visszahelyezése egyszerű, gyors és biztonságos. Ez a funkció különösen hasznos lehet, amikor sietsz, vagy amikor gyerekek is vannak a konyhában. Az egyszerű használat mellett a SmartCLICK kukta négy biztonsági szeleppel van ellátva, amelyek garantálják, hogy a főzés során teljes biztonságban legyél. Ez a tulajdonság különösen fontos, hiszen a biztonság mindig az első helyen áll.

Ez a kukta minden típusú tűzhelyen használható, beleértve a gáztűzhelyet, elektromos tűzhelyet, üvegkerámia lapot és indukciós főzőlapot is. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy bármilyen konyhai berendezéshez is rendelkezel, a SmartCLICK kukta tökéletesen illeszkedik hozzá. Az indukciós kompatibilitás külön előny, hiszen az indukciós főzés gyorsabb és energiatakarékosabb, így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg.

A SmartCLICK kukta háromrétegű indukciós aljával különleges hőtartó képességgel rendelkezik. Ez az alj garantálja, hogy az edény hosszú ideig megtartja a hőt, lehetővé téve, hogy alacsony fokozaton főzz, és már a főzés vége előtt kikapcsolhatod a tűzhelyet. Ez a funkció nem csak az energiafogyasztást csökkenti, hanem lehetővé teszi, hogy az ételek hosszabb ideig melegen tartsák azokat.

Az edény tisztítása is egyszerű, hiszen a SmartCLICK kukta mosogatógépben mosható. A fedőt viszont kézi mosás ajánlott, hogy megőrizze a hosszú élettartamot. Ez a praktikus tulajdonság biztosítja, hogy a kukta mindig tiszta és kész a következő főzéshez.

A TESCOMA 6 l-es SmartCLICK kukta nem csak egy edény, hanem egy igazán különleges konyhai eszköz, amely minden egyes főzést élvezetessé és egyszerűvé tesz. Ha szeretnéd fokozni a főzési élményedet és megőrizni ételeid ízét és tápértékét, a SmartCLICK kukta ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, és tedd varázslatossá a konyhai élményeidet!

Miért pont ez a termék?


Innovatív alacsony és magas nyomás beállítás a kíméletes főzéshez.
Négy biztonsági szelep a maximális biztonság érdekében.
Könnyű fedő levehetőség és felhelyezhetőség.
Minden típusú tűzhelyhez kompatibilis, beleértve az indukciós főzőlapot is.
Háromrétegű indukciós alj a kiváló hőtartó képességért és energiamegtakarításért.


Felhasználási tippek:


Főzz benne finom levest alacsony nyomáson, hogy megőrizze ízét és tápértékét.
Készíts benne ízletes pörköltet vagy ragut, akár alacsony hőfokon is.
Használj alacsony nyomást a gyorsan elkészíthető zöldségekhez.
Főzz benne ínycsiklandó szószokat és mártásokat a gazdag ízekért.
Készíts benne desszerteket, mint például pudingokat, alacsony nyomáson.


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák, ahol gyorsan szeretnél finom ételt készíteni.
Ünnepi előkészületek, ahol nagy mennyiségű ételt kell elkészítened.
Baráti összejövetelek, ahol szeretnéd a főzés időtartamát minimalizálni.
Hétvégi főzések, ahol különleges, ízletes ételeket készítenél.
Piknikek és szabadtéri rendezvények, ahol melegen szeretnéd tartani az ételt.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 6 l-es SmartCLICK kukta.


Vásárold meg most a TESCOMA 6 l-es SmartCLICK kuktát, és tapasztald meg a főzés új dimenzióját! Élvezd a kíméletes főzést és a tökéletes biztonságot minden egyes használat során.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 6 l-es SmartCLICK Kukta " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: