Betöltés...

TESCOMA 5 l-es lábas fedővel

Ár: 31.149 Ft

A TESCOMA 5 l-es lábas fedővel minden háztartás konyhájának alapvető darabja. Ez az innovatív edény a SmartCOVER technológiának köszönhetően egyedülálló fedővel rendelkezik, amely rugalmas széllel van ellátva. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a főzés közben használt eszközöket – mint például a merőkanalat, habkanalat, szedőkanalat és főzőkanalat – közvetlenül az edényben tároljuk. Ezzel a megoldással nem csak helyet takarítasz meg a konyhapulton, hanem mindig kéznél lesznek az eszközeid is.

A TESCOMA 5 l-es lábas fedővel minőségi rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az edény fedője üvegből készült, így mindig szemmel tarthatod az ételt anélkül, hogy fel kellene emelned a fedőt. A fedő hőálló szilikon széle biztosítja a könnyű szűrést és a biztonságos főzést.

Ez a lábas minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós tűzhelyet is. Ez azt jelenti, hogy bármilyen konyhai berendezéssel is rendelkezel, a TESCOMA 5 l-es lábas fedővel tökéletesen illeszkedik hozzá. Az indukciós kompatibilitás különösen hasznos, hiszen az indukciós főzés gyorsabb és energiatakarékosabb, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

Az edény kapacitása 5 liter, ami ideális nagyobb családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez. Legyen szó levesekről, pörköltekről vagy nagyobb adagok elkészítéséről, ez a lábas mindig megbízható társad lesz a konyhában. A TESCOMA 5 l-es lábas fedővel segítségével könnyedén készíthetsz nagy mennyiségű ételt anélkül, hogy több edényt kellene használnod.

A tisztítás szintén egyszerű, hiszen az edény és a fedő is mosogatógépben tisztítható. Nem kell aggódnod a makacs ételmaradékok miatt, a mosogatógép elvégzi helyetted a munka nagy részét. Ezáltal több időt tölthetsz a családoddal vagy pihenéssel, miközben az edényed ragyogóan tiszta marad.

A TESCOMA 5 l-es lábas fedővel nem csupán egy kiváló minőségű edény, hanem egy igazi konyhai segítőtárs. Az innovatív fedővel ellátott design és a magas minőségű anyagok kombinációja egy olyan terméket eredményez, amely minden igényt kielégít. Legyen szó mindennapi főzésről vagy különleges alkalmakról, ez a lábas mindig helyt áll.

Azok számára, akik szenvedélyesen szeretnek főzni, a TESCOMA 5 l-es lábas fedővel egy igazi álom. A praktikus funkciók és a stílusos megjelenés együttesen garantálják, hogy mindig élvezni fogod a főzést. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, szerezd be te is ezt a fantasztikus edényt, és tapasztald meg a különbséget a főzésben!

Miért pont ez a termék?


Innovatív fedő rugalmas széllel és eszköztartóval.
Minőségi rozsdamentes acél és hőálló szilikon anyagok.
Kompatibilis minden tűzhelytípussal, beleértve az indukciót is.
Nagy kapacitás, ideális nagyobb adagokhoz.
Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.


Felhasználási tippek:


Főzz benne egytálételeket, például lecsót vagy csilis babot.
Használd nagyobb mennyiségű leves készítésére.
Készíts benne pörköltet vagy gulyást.
Tárold benne a maradékokat a hűtőben.
Készíts benne főtt tésztát vagy rizst.


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák.
Ünnepi előkészületek.
Baráti összejövetelek.
Hétvégi főzések.
Piknikek és szabadtéri rendezvények.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 5 l-es lábas fedővel.


Vegyél egy TESCOMA 5 l-es lábast fedővel, és emeld új szintre a főzést ezzel az innovatív és praktikus edénnyel! Tedd élvezetessé a főzést minden nap!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 5 l-es lábas fedővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: