Betöltés...

TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm

Ár: 3.799 Ft

A TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm egy csodálatos megoldás, amelyet kifejezetten a kenyerek és pékáruk frissen tartására terveztek. Ez a tasak nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így tökéletes kiegészítője lehet minden konyhának.

A tasak 100% pamutból készült, ami biztosítja, hogy a pékáruk természetes módon lélegezzenek. Ez a lélegző anyag megakadályozza a nedvesség felhalmozódását, így a kenyerek és pékáruk hosszabb ideig frissek és puhák maradnak. A pamut anyag természetes és környezetbarát, így a termék használata nemcsak a pékáruk minőségét őrzi meg, hanem a környezetet is védi.

A TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak mérete 50 x 35 cm, amely ideális különféle kenyerek és pékáruk tárolására. Legyen szó fehér kenyérről, barna kenyérről, bagettről vagy zsömléről, ez a tasak minden típusú pékáru számára megfelelő helyet biztosít. A tasak mérete lehetővé teszi, hogy akár nagyobb mennyiségű pékárut is kényelmesen tárolhass benne.

A tasak húzózsinórral ellátott záródása biztosítja, hogy a pékáruk mindig frissen maradjanak. A húzózsinór könnyen kezelhető és erősen tart, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a tasak véletlenül kinyílna. Ez a praktikus záródás megakadályozza a levegő bejutását és a pékáruk kiszáradását, így azok hosszabb ideig élvezhetők maradnak.

A TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak könnyen tisztítható, hiszen max. 30 °C-on mosható. Ez a higiénikus megoldás biztosítja, hogy a tasak mindig tiszta és friss maradjon, így a pékáruk tárolása is mindig higiénikus legyen. A mosás egyszerű és gyors, így a tasak mindig készen áll az újabb használatra.

Ez a tároló tasak különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran sütnek vagy vásárolnak friss kenyeret és pékárut. A tasak használata nemcsak a pékáruk frissességét biztosítja, hanem segít elkerülni az élelmiszer-pazarlást is. A friss és puha kenyér és pékáru mindig élvezetesebb, így a TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak használata minden nap örömtelibbé teszi az étkezéseket.

A TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm egy igazán látványos és praktikus megoldás a pékáruk tárolására. Ne hagyd, hogy a kenyerek és pékáruk gyorsan megromoljanak, válaszd ezt a szenzációs terméket, és élvezd a friss és puha pékárut minden nap!

Miért pont ez a termék?


Megóvja a pékárut a kiszáradástól és keményedéstől.
Természetes és környezetbarát anyagból készült.
Praktikus méret a különféle kenyerek és pékáruk számára.
Húzózsinóros záródás a frissesség megőrzéséhez.
Könnyen tisztítható és karbantartható.


Felhasználási tippek:


Tárold benne a friss gyümölcsöket és zöldségeket is.
Használd piknikekhez és szabadtéri rendezvényekhez.
Ideális szendvicsek tárolására az iskolában vagy munkahelyen.
Tartsd benne a süteményeket és édességeket.
Használható textilzacsikként bevásárlás során.


Felhasználási alkalmak:


Napi kenyérsütés után.
Ünnepi előkészületek során, amikor fontos a frissesség.
Piknikek és szabadtéri rendezvények előtt.
Családi összejövetelek és vacsorák előkészítésekor.
Konyhai átrendezés és takarítás során.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm.


Vegyél egy TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasakot, és élvezd a friss és puha kenyereket minden nap! Tartsd a pékárut természetes és környezetbarát anyagban, és tapasztald meg a különbséget!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: