Betöltés...

TESCOMA 4FOOD Kenyértartó 42 cm

Ár: 15.079 Ft

A TESCOMA 4FOOD kenyértartó 42 cm elengedhetetlen kiegészítő minden konyhában, ahol fontos a pékáruk frissességének megőrzése és rendezetten történő tárolása. Ez a kenyértartó nem csak praktikus, hanem figyelemre méltó kialakításával és minőségi anyagával is kiemelkedik. A termék neve és fókusz kulcsszó: TESCOMA 4FOOD kenyértartó.

A TESCOMA 4FOOD kenyértartó 42 cm minden szempontból lenyűgöző. Kidolgozott alja megvédi a benne tárolt pékárukat a nem kívánt nedvesedéstől, így azok tovább maradnak frissek és ízletesek. A csúszásgátló kiegészítés biztosítja, hogy a kenyértartó mindig stabilan álljon, bárhová is helyezed a konyhában.

Ez a kenyértartó első osztályú, ellenálló műanyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Nem kell aggódnod a tisztítás miatt sem, hiszen könnyedén tisztítható nedves törlőruhával, és gyorsan szárítható. Így mindig higiénikus és kész a következő használatra.

A TESCOMA 4FOOD kenyértartó nem csak a frissesség megőrzésében jeleskedik, hanem esztétikailag is hozzájárul a konyha rendezettségéhez és szépségéhez. A modern dizájn bármilyen konyhai környezetbe tökéletesen illik, és emeli a helyiség színvonalát.

Ez a kenyértartó minden pékárut gondosan tárol, legyen az kenyér, zsemle, kifli, vagy bármilyen más sütemény. Azonban, ha vajas vagy zsíros pékárut, például fánkot vagy croissant szeretnél tárolni, javasolt, hogy élelmiszer tároló tasakot használj, hogy megőrizd azok frissességét és elkerüld a zsírosodást.

A TESCOMA 4FOOD kenyértartó 42 cm minden háztartás alapvető kiegészítője. Nem csak a praktikus funkciói miatt, hanem azért is, mert segít rendet tartani a konyhában és megkönnyíti a mindennapi életet. Képzeld el, hogy a reggeli készítés során nem kell a pékáruk után kutatni, minden friss és kéznél van.

Ez a kenyértartó nem csak praktikus és tartós, hanem stílusos is. A letisztult, modern dizájn minden konyhában jól mutat, és a rendezettség érzését kelti. A tartósságot és a praktikumot ötvözve, ez a kenyértartó igazi kincs minden konyhában.

Az TESCOMA 4FOOD kenyértartó minden háztartásban helyet kell kapjon. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy konyhádat még praktikusabbá és rendezettebbé tedd ezzel a figyelemre méltó termékkel. Szerezd be most, és tapasztald meg, milyen könnyű és örömteli lehet a pékáruk tárolása és frissességük megőrzése!

Miért pont ez a termék?


Meghosszabbítja a pékáruk frissességét és élettartamát.
Könnyen tisztítható és karbantartható.
Csúszásgátló kiegészítés a stabilitás érdekében.
Tartós, ellenálló műanyagból készült.
Praktikus és esztétikus kialakítás.


Felhasználási tippek:


Rendezd el a különféle pékárukat típus szerint.
Használd a zöldségek és gyümölcsök tárolására is.
Tárold benne a reggeliző pelyheket vagy müzlit.
Használható szendvicsek tárolására is piknikre.
Tárold benne a konyhai tisztítószereket, hogy rendezetten tartsd őket.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi sütés-főzés, amikor sok különböző pékárura van szükség.
Piknikek és kerti partik során.
Konyhai újrarendezés vagy költözés során.
Családi reggelik és összejövetelek előkészítésekor.
Éttermek és vendéglátóhelyek számára, ahol fontos a rendezettség és a frissesség.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD kenyértartó 42 cm, csúszásgátló kiegészítéssel.


Szerezd be a TESCOMA 4FOOD kenyértartót, és élvezd a friss pékárukat és a rendezettséget a konyhádban! Ne hagyd, hogy a kenyér gyorsan kiszáradjon vagy nedvesedjen, válaszd ezt a praktikus és esztétikus tároló dobozt, amely megkönnyíti a mindennapi életet és rendben tartja a konyhádat!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD Kenyértartó 42 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: