Betöltés...

TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz 29x13 c

Ár: 5.719 Ft

A TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz 29x13 cm az álomkiegészítő minden háziasszony és főzni szerető számára, aki a konyhában a rendezettséget és az áttekinthetőséget tartja szem előtt. Ezzel a fűszerzacskó tartóval könnyedén megőrizheted a fűszerek frissességét és egyszerűen hozzáférhetsz mindenhez, amire szükséged van a főzés során. A termék fókusz kulcsszó: TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz.

A TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz 29x13 cm nem csak praktikus, de figyelemre méltó és lélegzetelállító is. Három állítható válaszfallal rendelkezik, melyek segítségével a belső teret a saját igényeid szerint alakíthatod ki. Legyen szó szokványos méretű fűszertasakokról vagy más konyhai apróságokról, ebben a dobozban mindent rendezetten tárolhatsz.

A TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz tartós műanyagból készült, így ellenáll az idő próbájának és hosszú élettartamot garantál. Emellett mosogatógépben is mosható, ami megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Ezzel a dobozzal búcsút inthetsz a konyhai káosznak és a szétszórt fűszereknek, hiszen minden egy helyen és átlátható módon lesz elrendezve.

Az TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz minden konyhában elengedhetetlen kiegészítő. Nem csak a praktikusságával, de esztétikus megjelenésével is hozzájárul a konyha rendezettségéhez. Kompatibilis a normál méretű konyhaszekrényekkel, így könnyedén megtalálja a helyét a konyhában, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Ez a lenyűgöző tároló doboz segít rendet tartani, és biztosítja, hogy minden fűszered mindig kéznél legyen. Képzeld el, hogy a főzés mennyivel egyszerűbbé válik, amikor nem kell a fűszerek között kutatni, hanem minden egy helyen, áttekinthetően elérhető. Az TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz segít, hogy a főzés élménye még örömtelibb és hatékonyabb legyen.

Ez a fűszerzacskó tartó doboz nemcsak praktikus és tartós, de stílusos is. A letisztult, modern dizájn bármilyen konyhai környezetbe illik, legyen az klasszikus vagy modern. Az állítható válaszfalaknak köszönhetően pedig a doboz belső elrendezése mindig a te igényeidhez igazodik.

Az TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz minden háztartás alapvető kiegészítője. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy konyhádat még praktikusabbá és rendezettebbé tedd ezzel a csodálatos termékkel. Szerezd be most, és tapasztald meg, milyen könnyű és örömteli lehet a főzés, ha minden fűszered rendezetten és átláthatóan van elrendezve!

Miért pont ez a termék?


Meghosszabbítja a fűszerek frissességét és élettartamát.
Könnyen tisztítható és karbantartható mosogatógépben.
Állítható válaszfalak a személyre szabott elrendezésért.
Kompatibilis a legtöbb konyhaszekrénnyel.
Praktikus és esztétikus kialakítás.


Felhasználási tippek:


Rendezd el a különféle fűszereidet típus szerint.
Tárold a kisebb konyhai eszközöket, mint például mérőkanalak.
Használd a teafilterek rendszerezésére.
Tárold benne az élelmiszer csomagolásokat, mint a sütőpapír vagy az alufólia.
Készíts benne egy kis elsősegély készletet a konyhába.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi sütés-főzés, amikor sok különböző fűszerre van szükség.
Kerti grillezések és piknikek.
Konyhai újrarendezés vagy költözés során.
Családi összejövetelek előkészítésekor.
Éttermek és vendéglátóhelyek számára, ahol fontos a rendezettség és az áttekinthetőség.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz 29x13 cm, három állítható válaszfallal.


Szerezd be a TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó dobozt, és élvezd a rendezettséget és az áttekinthetőséget a konyhádban! Ne hagyd, hogy a fűszerek káoszt teremtsenek, válaszd ezt a praktikus és esztétikus tároló dobozt, amely megkönnyíti a mindennapi főzést és rendben tartja a konyhádat!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD fűszerzacskó tartó doboz 29x13 c" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: