Betöltés...

TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló

Ár: 5.909 Ft

Az TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló az otthonodban a zöldségek és diók frissességének megőrzésére készült. Ez a csodálatos tároló a legjobb választás, ha szeretnéd, hogy az ételeid hosszabb ideig frissek maradjanak. A minőségi juta szövet és a vízálló réteg garantálják a tartósságot és a praktikumot. A légáteresztő húzózsinóros zár pedig biztosítja, hogy az élelmiszerek ne penészedjenek, ne száradjanak ki és mindig frissen élvezhetők legyenek.

Az TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló minden konyhában alapvető kellék. A 8,5 literes kapacitás elegendő helyet biztosít különféle zöldségek, mint például fokhagyma, vöröshagyma, burgonya, valamint diók tárolására. Az anyag légáteresztő tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a levegő megfelelően áramoljon, így megakadályozza a nedvesség felhalmozódását és az ételek gyors romlását.

Ez a TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A juta szövet természetes megjelenése illik bármilyen konyhai stílushoz, legyen az modern vagy hagyományos. Az egyszerű, de elegáns kialakítás lehetővé teszi, hogy a tárolót könnyedén elhelyezd a konyhában anélkül, hogy helyet foglalna vagy zavaró lenne.

A tároló karbantartása rendkívül egyszerű. Csak töröld át a belsejét nedves törlőruhával, és máris kész a további használatra. Ne mosd mosogatógépben, és ne mosd ki, hogy a juta szövet tartósságát megőrizd. Ezzel a könnyű karbantartási folyamattal a tárolód mindig tiszta és higiénikus marad.

Az TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló számos előnyt kínál a háztartások számára. A légáteresztő zár biztosítja, hogy az ételek mindig frissen maradjanak, miközben a vízálló réteg megvédi a tároló tartalmát a nedvességtől. Ez a tároló ideális választás mindazoknak, akik szeretnék minimalizálni az élelmiszer-pazarlást, és hosszabb ideig élvezni az ételek frissességét.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a konyhádat még praktikusabbá és rendezettebbé tedd ezzel a TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló-val. Ez a tároló minden háztartás alapvető kiegészítője, amely nemcsak az ételek frissességét őrzi meg, hanem könnyen kezelhető és tisztítható is. Válaszd a minőséget és a praktikusságot a TESCOMA 4FOOD juta zöldségtárolóval!

Miért pont ez a termék?


Meghosszabbítja az ételek frissességét.
Könnyen tisztítható és karbantartható.
Környezetbarát, újrafelhasználható juta szövet.
Nagy kapacitás különféle zöldségek és diók tárolására.
Esztétikus és praktikus kialakítás.


Felhasználási tippek:


Tartsd frissen a fokhagymát és vöröshagymát.
Tárold a burgonyát légáteresztően.
Használd diók és más magvak tárolására.
Fedd le a zöldségeket, hogy megőrizze a nedvességüket.
Tárold a gyökérzöldségeket hosszabb frissességért.


Felhasználási alkalmak:


Piknikek és szabadtéri események.
Ünnepi ételkészítés és tárolás.
Hétköznapi étkezések előkészítése és tárolása.
Családi összejövetelek.
Éttermek és vendéglátóhelyek számára.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló.


Szerezd be a TESCOMA 4FOOD juta zöldségtárolót, és tartsd frissen az ételeidet minden nap! Ne hagyd, hogy az ételeid kiszáradjanak, válaszd a minőséget és a praktikusságot ezzel a fantasztikus tárolóval, amely garantáltan megkönnyíti a mindennapi konyhai teendőket!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD 8,5 l-es juta zöldségtároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: