Betöltés...

TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő

Ár: 3.609 Ft

Az TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő a konyhád nélkülözhetetlen kiegészítője, ha szeretnéd az ételeidet hosszabb ideig frissen tartani. Ez a csodálatos univerzális szilikon fedő nagyobb méretű kerek tálak légmentes lezárására készült, és garantáltan megelőzi az ételek kiszáradását. A rugalmas szilikon anyag biztosítja, hogy a fedő tökéletesen illeszkedjen az edény pereméhez, így az étel tovább marad friss és ízletes.

A TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő nemcsak praktikus, de esztétikus is. A légmentes lezárás biztosítja, hogy az ételek nedvességtartalma megmarad, így mindig élvezheted a frissességet. Ez a fedő nemcsak hűtőben, hanem mosogatógépben is használható, így rendkívül egyszerű a tisztítása is. A praktikus alátét pedig megkönnyíti a fedő tárolását, amikor éppen nincs használatban.

A konyhádban rengeteg előnyt kínál ez a TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő. Akár maradékokat szeretnél tárolni, akár előre elkészített ételeket, ez a fedő tökéletes választás. Az étel nem fog kiszáradni, így mindig a legjobb minőségben élvezheted azokat. A rugalmas szilikon anyag könnyedén illeszkedik a különböző méretű edényekhez, így univerzálisan használható.

Ez a TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő ideális választás mindenkinek, aki szeretné a konyháját rendben tartani és az ételeit hosszabb ideig frissen megőrizni. Nem kell többé aggódnod az ételek kiszáradása miatt, hiszen ez a fedő biztosítja a légmentes lezárást. A hűtőben és a mosogatógépben is használható, így a karbantartása egyszerű és gyors.

A TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő nemcsak praktikus, hanem környezetbarát megoldás is. Az újrafelhasználható szilikon anyag hosszú élettartamot biztosít, így kevesebb hulladék keletkezik. A fedő használatával pénzt is megtakaríthatsz, hiszen az ételek hosszabb ideig frissek maradnak, így kevesebbet kell kidobnod.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a konyhádat még praktikusabbá és rendszerezettebbé tedd ezzel a TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő-vel. Ez a fedő minden háztartás alapvető kiegészítője, amely nemcsak az ételek frissességét őrzi meg, hanem könnyen kezelhető és tisztítható is. Válaszd a minőséget és a praktikumot a TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedővel!

Miért pont ez a termék?


Meghosszabbítja az ételek frissességét.
Könnyen illeszkedik a különböző méretű edényekhez.
Környezetbarát és újrafelhasználható.
Egyszerűen tisztítható, mosogatógépben is.
Praktikus és esztétikus kialakítás.


Felhasználási tippek:


Tartsd frissen a salátákat a hűtőben.
Tárold a maradék levest légmentesen.
Használd gyümölcsök lefedésére, hogy ne száradjanak ki.
Fedd le a tésztát, hogy megőrizze a nedvességét.
Tárold a süteményeket és péksüteményeket hosszabb frissességért.


Felhasználási alkalmak:


Piknikek és szabadtéri események.
Ünnepi ételkészítés és tárolás.
Hétköznapi étkezések előkészítése és tárolása.
Családi összejövetelek.
Éttermek és vendéglátóhelyek számára.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő.
Praktikus alátét a tároláshoz.


Szerezd be a TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedőt, és tartsd frissen az ételeidet minden nap! Ne hagyd, hogy az ételeid kiszáradjanak, válaszd a minőséget és a praktikusságot ezzel a fantasztikus fedővel, amely garantáltan megkönnyíti a mindennapi konyhai teendőket!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD 30 cm-es rugalmas szilikon fedő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: