Betöltés...

2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló

Ár: 969 Ft

Veled is előfordult már, hogy a konyhapultod olaj- vagy borfoltos lett, mert mellé öntötted a folyadékot? A 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló segítségével ez a probléma örökre megoldódik! Ez az okos eszköz forradalmasítja a konyhai műveleteket, hogy minden csepp a helyére kerüljön, és elfelejthesd a ragacsos palacknyakakat és foltos abroszokat.

A 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló tökéletes megoldás minden konyhai művelethez, legyen szó sütésről, főzésről vagy akár egy laza borozásról. A szivárgásmentes kialakításának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy csepp sem fog mellé menni. Az adagoló zárható teteje pedig lehetővé teszi, hogy a palackban hagyva tárold az eszközt, így nem kell minden használatnál újra és újra elővenned.

Ez az adagoló nemcsak praktikus, de stílusos is, így bármilyen konyhába tökéletesen illik. A modern, elegáns kialakításának köszönhetően a 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló nemcsak hasznos, de mutatós kiegészítője lesz a konyhádnak. A rozsdamentes acélból készült adagoló garantáltan hosszú élettartamú, és minden cseppnél tökéletes pontosságot biztosít.

A 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló használata rendkívül egyszerű. Csak helyezd az adagolót a palack nyakára, és máris készen állsz a tökéletes adagolásra. A szilikon tömítés biztosítja a szivárgásmentességet, így nincs több bosszantó folt és ragacsos palacknyak. Az adagoló könnyedén tisztítható, így a használat után sem okoz gondot a tisztántartása.

Ez az eszköz nemcsak a konyhában, de a baráti összejöveteleken is remekül használható. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy laza borozásról, a 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló mindig kéznél lesz, hogy a folyadékok adagolása soha ne legyen probléma. A borkedvelők számára különösen hasznos, hiszen nemcsak a bor öntése válik egyszerűvé, de a palack tárolása is higiénikusabb lesz.

Miért pont ez a termék?


Tiszta és pontos adagolás
Szivárgásmentes kialakítás
Zárható, könnyen tárolható
Stílusos és modern dizájn
Tartós, rozsdamentes acélból készült


Felhasználási tippek:


Használj pontos mennyiségű olajat a salátákhoz
Adj ecetet a főzéshez anélkül, hogy mellécseppenne
Önts bort elegánsan, foltok nélkül
Készíts olajos vagy ecetes pácleveket pontos adagolással
Használd koktélok készítésénél, hogy minden csepp a pohárba kerüljön


Felhasználási alkalmak:


Mindennapi főzés és sütés
Ünnepi vacsorák
Baráti összejövetelek és borozások
Piknikek és kerti partik
Konyhai ajándékok barátoknak és családnak


Csomag tartalma:


2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló


Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a 2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló a tiéd legyen! Szerezd be most, és élvezd a tiszta, pontos adagolás örömét minden alkalommal. Vedd meg most, és tedd könnyebbé és elegánsabbá a konyhai munkát!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "2 db cseppmentes olaj- és ecetadagoló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: