Betöltés...

TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló

Ár: 3.419 Ft

1. blokk: Termék rövid leírás

TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló


Kedves konyhai varázsló! Az TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló az ideális megoldás az ételek frissen tartására és tárolására. Praktikus kialakítása és tartóssága miatt nélkülözhetetlen kiegészítője lesz a konyhádnak.



Tartós műanyag: kiváló minőségű, ellenálló anyagból készült.
Csuklópántos fedő: könnyű nyitás és zárás.
Mérőskála: pontos adagolás egyszerűen.
Nyél: könnyű szállítás és kezelhetőség.
Hűtőszekrényben és fagyasztóban is használható: tökéletes hűtött ételek tárolására.



2. blokk: Hosszú leírás

Az TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló a konyhád hűséges társa lesz, ha szeretnél hatékonyan és stílusosan tárolni. Ez a fantasztikus tároló doboz minden igényedet kielégíti, akár maradékokat, akár friss alapanyagokat szeretnél megőrizni. A TESCOMA 4FOOD neve már önmagában is garancia a minőségre és a funkcionalitásra, és ez a tároló sem okoz csalódást. A tartós, első osztályú műanyagból készült tároló hosszú élettartamot biztosít, így éveken át élvezheted előnyeit.


A csuklópántos fedő nem csak praktikus, de biztonságos is. Lezáráskor tökéletesen illeszkedik a tárolóra, így légmentesen zárja le az ételeket, megakadályozva azok kiszáradását. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha szeretnéd frissen tartani a zöldségeket, gyümölcsöket vagy akár a készételeket. A fedő könnyen nyitható és zárható, így nem kell küzdened a nehézkes fedők fel- és levételével.


A TESCOMA 4FOOD különlegessége a beépített mérőskála, amely lehetővé teszi az ételek pontos adagolását. Ez különösen hasznos, ha diétázol, vagy pontosan szeretnéd tudni, mennyi ételt tárolsz. A mérőskála precíz, így nem kell többé találgatnod az adagok méretét. Az ergonomikus nyél pedig megkönnyíti a tároló kezelését és szállítását, így bárhol kényelmesen használhatod.


Ez a tároló nem csak a hűtőszekrényben és a fagyasztóban állja meg a helyét, hanem mosogatógépben is könnyen tisztítható. Az ellenálló műanyag anyag bírja a hideget és a meleget is, így nem kell aggódnod a deformálódás miatt. Azonban érdemes figyelni, hogy a tetőt ne tisztítsd mosogatógépben, hogy megőrizd annak tökéletes illeszkedését és zárását.


Az TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megkönnyíteni az ételek tárolását és frissen tartását. A praktikus kialakítás és a modern megjelenés egyaránt hozzájárulnak a konyhai élmény fokozásához. Legyen szó maradékok tárolásáról, friss ételek előkészítéséről vagy akár piknikre való készülésről, ez a tároló minden helyzetben megállja a helyét.


A TESCOMA 4FOOD termékcsalád nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Az átlátszó tároló lehetővé teszi, hogy mindig lásd, mi van benne, így könnyen áttekintheted a tartalmát. Az elegáns design és a minőségi anyagok kombinációja biztosítja, hogy a tároló illeszkedjen bármilyen konyhai stílushoz.


Ne habozz tovább! Az TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék ételeiket a lehető legjobb állapotban megőrizni. Fedezd fel a praktikum és a stílus tökéletes kombinációját, és tedd élvezetesebbé a konyhai munkát ezzel a fantasztikus tárolóval!


Miért pont ez a termék?


Tartós anyag: hosszú élettartamú, ellenálló műanyag.
Könnyű használat: csuklópántos fedő és ergonomikus nyél.
Légmentes zárás: megőrzi az ételek frissességét.
Mérőskála: pontos adagolás, könnyű tárolás.
Mosogatógép kompatibilis: könnyű tisztítás.


Felhasználási tippek:


Tárold benne friss zöldségeket, hogy tovább frissek maradjanak.
Használd levesek és szószok tárolására.
Készíts elő ételeket előre, majd tárold őket hűtőben.
Fagyaszd le benne gyümölcsöket vagy zöldségeket.
Tarts benne előkészített smoothie alapanyagokat.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi maradékok tárolása.
Piknikek és kirándulások alkalmával.
Munkahelyi ebédek előkészítése.
Étel előkészítés a heti menühöz.
Friss gyümölcsök és zöldségek tárolása.


Csomag tartalma:


1 db 2 l-es TESCOMA 4FOOD élelmiszer tároló
Csuklópántos fedő mérőskálával


Vásárold meg az TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tárolót, és élvezd a praktikus és stílusos tárolás előnyeit! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy konyhád mindig rendezett és szervezett legyen!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD 2 l-es élelmiszer tároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: