Betöltés...

TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedő

Ár: 3.609 Ft

Az TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedők a konyhád legújabb kedvencei lesznek, ha szereted az egyszerűséget és a praktikus megoldásokat. Ezek a csodálatos fedők nem csak az ételeid frissességét őrzik meg, hanem megkönnyítik az ételek tárolását és későbbi fogyasztását is. Képzeld el, hogy soha többé nem kell keresgélni a megfelelő méretű fedőt, mert az TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedők mindig illeszkednek!

Ezek a szilikon fedők rugalmas anyagból készültek, amely könnyedén alkalmazkodik a különböző méretű és formájú edényekhez. Legyen szó kis vagy közepes méretű kerek tálakról, az TESCOMA 4FOOD mindig tökéletesen lezárja őket. A szilikon anyag különlegessége, hogy légmentesen zárja le az edényeket, így az ételek hosszabb ideig frissek és ízletesek maradnak. Nem kell aggódnod az ételek kiszáradása miatt, hiszen ezek a fedők megőrzik az ízeket és a nedvességet.

A fedők egyszerű használata lehetővé teszi, hogy bármikor gyorsan lezárj egy edényt. Csak húzd rá a fedőt sima oldalával lefelé az edény peremére, és az tökéletesen rátapad. Az egyszerű, mégis hatékony megoldásnak köszönhetően az TESCOMA 4FOOD nem csak praktikus, hanem esztétikus is. A különböző méretek (17 és 23 cm) biztosítják, hogy mindig a megfelelő méretű fedőt használd, így minden étel számára megfelelő védelmet nyújt.

A termék nem csak a tárolásban segít, hanem a konyhád rendezettségének megőrzésében is. Az alátétekkel ellátott kialakítás lehetővé teszi a fedők praktikus tárolását, így mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk. Az TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedők mosogatógépben is moshatók, így a tisztításuk egyszerű és gyors. Nem kell többé időt pazarolni a kézi mosogatásra, hiszen a fedők bírják a magas hőmérsékletet és az intenzív tisztítást is.

Ezek a fedők nem csak funkcionálisak, hanem stílusosak is. A letisztult design és a minőségi szilikon anyag garantálja, hogy a konyhád mindig modern és rendezett marad. Az TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedők tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a minőségi és praktikus konyhai eszközöket. Akár egy egyszerű vacsorát, akár egy különleges alkalmat tervezel, ezek a fedők mindig biztosítják, hogy az ételek a lehető legjobb állapotban maradjanak.

Az TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedők azoknak a háziasszonyoknak és szakácsoknak készültek, akik értékelik a minőséget és a funkcionalitást. Ezek a fedők nem csak a mindennapjaidat teszik egyszerűbbé, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy élvezettel töltsd el az időt a konyhában. Ne habozz, szerezd be az TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedőket, és élvezd a könnyed és praktikus konyhai élményt!

Miért pont ez a termék?


Univerzális méret: két különböző méret, amelyek illeszkednek a legtöbb edényhez.
Légmentes zárás: megőrzi az ételek frissességét.
Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható, egyszerű karbantartás.
Tartós és biztonságos: hőálló szilikon anyag.
Esztétikus kialakítás: modern, letisztult megjelenés.


Felhasználási tippek:


Használd levesek és szószok tárolására, hogy megőrizd az ízeket.
Tedd rá salátás tálakra, hogy frissek maradjanak a zöldségek.
Zárj le vele tálakat, hogy megóvd az ételeket a kiszáradástól.
Tárold benne desszerteket, mint például pudingot vagy krémet.
Használd friss gyümölcsök tárolására, hogy tovább maradjanak frissek.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi ebédek, amikor több fogásra van szükség.
Hétköznapi vacsorák, amikor maradékokat kell tárolni.
Piknikezés, amikor friss ételeket szeretnél vinni.
Baráti összejövetelek, amikor előre elkészített ételeket tárolsz.
Főzési előkészületek, amikor különböző alapanyagokat kell elkülöníteni.


Csomag tartalma:


1 db 17 cm-es TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedő
1 db 23 cm-es TESCOMA 4FOOD rugalmas szilikon fedő


Vásárolj most egy csomagot az TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedőkből, és tedd egyszerűbbé a konyhai életet! Garantáltan frissen tartja az ételeidet, megőrizve azok ízét és minőségét. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy konyhád praktikus és stílusos legyen!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD 17 és 23 cm-es rugalmas szilikon fedő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: