Betöltés...

TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló

Ár: 2.849 Ft

Az TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló az egyik legpraktikusabb és legmegbízhatóbb tároló, amit konyhádban használhatsz. Ez a lenyűgöző tároló nem csak az ételeid frissességét őrzi meg, hanem rendszert és rendet is visz a konyhádba. Az elegáns és időtálló design mellett számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket imádni fogsz.

A tároló kapacitása 1,5 liter, így tökéletes választás mindenféle száraz élelmiszerhez, legyen az tészta, rizs, liszt vagy akár gabonafélék. A pontos adagolási skála segítségével mindig tudod, mennyi élelmiszer áll rendelkezésedre, így könnyen megtervezheted a főzést és elkerülheted a felesleges pazarlást. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet diétázóknak vagy azoknak, akik pontosan követik a recepteket.

A TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló egyik legnagyobb előnye a csukható fedél, amely szorosan zár, így megvédi az élelmiszereket a nedvességtől és a levegőtől. Ezáltal hosszabb ideig frissek maradnak, és megőrzik eredeti ízüket és aromájukat. A fedél könnyen nyitható és zárható, így bármikor gyorsan hozzáférhetsz az élelmiszerekhez.

A fogantyúval ellátott kialakítás megkönnyíti a tároló szállítását és mozgatását, még akkor is, ha tele van. Az egymásra helyezhető design pedig segít helyet megtakarítani a konyhapulton vagy a szekrényben, így mindig rendezetten tarthatod a konyhádat.

A termék kiváló minőségű, tartós műanyagból készült, amely ellenáll a mindennapi használatnak és hosszú élettartamot biztosít. Ez a műanyag nem csak tartós, hanem biztonságos is, így nyugodtan tárolhatsz benne élelmiszereket. A tároló könnyen tisztítható, mivel mosogatógépben is mosható (a fedő kivételével). Ez a tulajdonság különösen praktikus, hiszen időt és energiát takarít meg neked.

A TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló ideális választás mindazoknak, akik szeretik a praktikus és esztétikus megoldásokat a konyhában. A termék nem csak funkcionális, hanem stílusos is, így bármilyen konyhai berendezéshez illik. Azok számára, akik szeretik a rendet és az átláthatóságot, ez a tároló igazi kincs lesz. Legyen szó egy nagy családi vacsoráról vagy egy egyszerű hétköznapi étkezésről, ez a tároló minden helyzetben megkönnyíti az élelmiszerek tárolását és adagolását.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy igazán praktikus és elegáns tárolóval gazdagítsd konyhádat! Az TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló nem csak a mindennapjaidat teszi egyszerűbbé, hanem hozzájárul ahhoz, hogy élvezettel töltsd el az időt a konyhában.

Miért pont ez a termék?


Nagyméretű kapacitás: ideális nagyobb mennyiségű élelmiszerek tárolására.
Szorosan záró fedél: megőrzi az ételek frissességét és aromáját.
Egyszerű kezelés: könnyen nyitható, zárható és szállítható.
Helytakarékos design: egymásra helyezhető, kompakt kivitel.
Tartós és biztonságos: kiváló minőségű műanyag, hosszú élettartam.


Felhasználási tippek:


Tárolj benne házi készítésű granolát vagy müzlit.
Tartsd benne kávébabokat, hogy megőrizd azok frissességét.
Használhatod cukor vagy só tárolására, könnyű adagolás érdekében.
Tarts benne fűszereket és szárított gyógynövényeket.
Tárolj benne különféle gabonaféléket, mint quinoa vagy bulgur.


Felhasználási alkalmak:


Nagyobb családi vacsorák, amikor sok alapanyag szükséges.
Baráti összejövetelek, amikor könnyen hozzáférhető rágcsálnivalók kellenek.
Hosszabb kirándulásokra, amikor friss élelmiszereket szeretnél vinni.
Ünnepi sütés-főzés, amikor pontosan kimért hozzávalókra van szükség.
Piknikezések, amikor kényelmesen szeretnéd szállítani az ételeket.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló
1 db szorosan záró fedél


Vásárolj most egy TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tárolót, és élvezd a praktikus tárolás előnyeit! Tartsd rendben konyhádat és őrizd meg ételeid frissességét hosszabb ideig. Ideális választás minden háztartásba, ne hagyd ki!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA 4FOOD 1,5 l-es élelmiszer tároló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: