Betöltés...

150 részes tortadíszítő készlet

Ár: 7.990 Ft

150 részes tortadíszítő készlet 150 kiegészítővelprofi és otthoni használatrafém és műanyag kiegészítőkkelfondant formákkal
Ez a készlet tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt cukrászok számára, akik szeretnék kibővíteni eszköztárukat és kreatívabban díszíteni süteményeiket.
Legyen szó születésnapokról, esküvőkről vagy bármilyen ünnepi alkalomról, ez a készlet minden szükséges eszközt biztosít, hogy elkápráztasd vendégeid. A készletben található különböző méretű és formájú díszítőcsövek, habzsákok, spatulák, formázó eszközök és egyéb kiegészítők lehetővé teszik, hogy minden díszítési technikát kipróbálj és tökéletesíts.
A különböző díszítőcsövekkel könnyedén készíthetsz rózsákat, leveleket, csillagokat és más bonyolult mintákat, amelyekkel tortáid és süteményei valódi műalkotásokká válnak. Az eszközök rozsdamentes acélból és műanyagból készültek, biztosítva a higiénikus és biztonságos használatot.
Csomag tartalma:
-12 db szilikon muffin forma-1 db 28 cm-es forgatható tálca-2 db spatula-50 db eldobható szák-2 db virágszög-1 db olló-1 db torta szeletelő-14 db fondant forma-48 db díszíthető fúvóka-6 db közepes fúvóka-2 db szilikon habzsák-3 db átalakító-3 db habkártya-1 db díszítő toll-3 db nagy dekor toll-1 db doboz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "150 részes tortadíszítő készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: