Betöltés...

TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm

Ár: 11.699 Ft

Ha egy praktikus és esztétikus megoldást keresel a konyhai rendszerezéshez, a TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm lehet a tökéletes választás számodra. Ez a csodálatos kiegészítő nemcsak rendkívül hasznos, hanem modern megjelenésével minden konyhában lenyűgöző látványt nyújt.

A TESCOMA MONTI fali rúd fő előnye, hogy ellenálló fémből készült, így hosszú élettartamot biztosít, még a legintenzívebb használat mellett is. A magas minőségű krómozott felület nem csak elegáns, de könnyen tisztítható, így mindig ragyogó marad. Ez a tulajdonsága különösen fontos, hiszen a konyha a ház egyik leggyakrabban használt helyisége, ahol a higiéniának kiemelt szerepe van.

Ez a fali rúd valódi társ lehet a mindennapokban. Képzeld el, hogy reggel a kávédat készíted, és minden szükséges eszközöd egy helyen, rendezetten lóg a falon. Nem kell keresgélni a fiókokban vagy szekrényekben, hiszen a kiegészítők széles választékával kombinálhatod ezt a rendszert, így mindent elérhetővé tehetsz egy mozdulattal.

A TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm nem csak funkcionális, de stílusos is. A krómozott felület eleganciát sugároz, ami bármilyen konyhai dizájnhoz illik. Akár modern, akár klasszikus stílusú a konyhád, ez a rúd mindenhol helyet talál. A gondosan megtervezett dizájn és a magas színvonalú kivitelezés biztosítja, hogy a TESCOMA MONTI ne csak egy hasznos eszköz legyen, hanem a konyha dísze is.

Ez a termék ideális választás azok számára, akik nemcsak a funkcionalitást, hanem az esztétikumot is szem előtt tartják. A TESCOMA MONTI fali rúd minden apró részletében gondosan megtervezett, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is. Legyen szó egy romantikus vacsoráról, baráti összejövetelről vagy csak egy hétköznapi ebédről, ez a termék mindig a rendelkezésedre áll, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegye a főzést.

Rendeld meg most a TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm-t, és tedd praktikusabbá és stílusosabbá konyhádat!

Miért pont ez a termék?


Praktikus rendszerezés a konyhában
Tartós, ellenálló fémszerkezet
Elegáns, krómozott dizájn
Könnyen tisztítható felület
Széles kiegészítő választék


Felhasználási tippek


Konyhai eszközök rendszerezése
Konyharuhák tárolása
Kis növények vagy fűszernövények felfüggesztése
Receptes könyvek tartójaként
Díszítőelemek (például képek) felfüggesztése


Felhasználási alkalmak


Mindennapi főzés
Ünnepi készülődés
Családi összejövetelek
Házibulik
Új konyha berendezése


Csomag Tartalma


1 db TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm hosszúságban
2 db fali tartókonzol
Rögzítőcsavarok és tiplik
Használati utasítás


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a konyhádat a TESCOMA MONTI fali rúddal! Hozz létre egy rendezett és stílusos környezetet, ahol öröm a főzés!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA MONTI fali rúd 90 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: