Betöltés...

Air Fryer forró levegős sütő 8L - extra nagy, 2400W - KI

Ár: 22.800 Ft

Európai szabványú nagy kapacitású vizuális légsütő, színes érintőképernyő, fém megjelenés, 8 literes nagy kapacitás, otthoni használatra alkalmas, intelligens vezérlés, digitális vezérlésű elektromos grill sütő

Nincs többé olajszag, sem konyhai balesetek a forró olaj miatt!

Egészségesebb ételeket készíthet a légkeveréses süt? segítségével, hiszen akár olaj nélkül is elkészítheti a család kedvenc fogásait.

Az olajban sült ételek igazán finomak, de sajnos nagyon zsírosak is. A sütőben sült krumpli íze pedig nem az igazi. Többé nem kell engednie a megszokott ízekből, ha egészséges ételeket szeretne készíteni! Megérkezett a szenzációs Air Fryer !

Több funkció egyetlen készülékben
Az Air Fryer tud sütni, pirítani, párolni, méghozzá olaj nélkül! Így az ételek 80%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak! Kedvenc húsétele kívül roppanósra sül, de belül szaftos marad. Élvezze ön is az egészséges és finom sült ételeket, akár 80%-kal kevesebb zsírral! A sütőkosár nyílásain a felesleges zsír magától kifolyik! Így az étel 80%-kal kevesebb kalóriát tartalmazhat!
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Air Fryer forró levegős sütő 8L - extra nagy, 2400W - KI" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media