Betöltés...

TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés, nagy

Ár: 8.069 Ft

A TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés az igazi kalandorok és praktikus emberek választása, akik egyetlen eszközt keresnek, ami minden kihívást elbír. Ezzel a sokoldalú zsebkésével a hétköznapi problémákra és a váratlan helyzetekre is felkészülhetsz.

Ez a csodálatos multifunkciós zsebkés a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készült, első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból. Az éles penge minden vágási feladatot könnyedén teljesít, legyen szó papírról, csomagolóanyagról vagy akár keményebb anyagokról. A biztonsági retesz garantálja, hogy a penge mindig stabilan a helyén maradjon használat közben, elkerülve ezzel a baleseteket és a véletlen záródásokat.

A TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés nem csak egy egyszerű kés, hanem egy valódi szerszámosládát rejt magában. A koronás kupakokhoz és konzervekhez használható nyitó segít az italok és ételek gyors megnyitásában, míg a dugóhúzó a borok könnyed felszolgálását teszi lehetővé. A kereszthornyú és lapos csavarhúzók biztosítják, hogy minden apró szerelési feladatot egyszerűen elvégezhess. Nem kell többé külön eszközöket cipelni, hiszen mindent egy helyen megtalálsz!

A zsebkés praktikus védőtokkal rendelkezik, ami megvédi az eszközt a külső behatásoktól, és biztosítja, hogy a penge mindig éles maradjon. A mágneses záródás még egyszerűbbé teszi a használatot, a hurok pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzíthesd az övedhez vagy a táskádhoz. Így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá.

Az eszköz teljesen ellenálló a viszontagságos körülmények között is, így ideális választás túrázáshoz, kempingezéshez, vagy akár mindennapi használatra is. Bármilyen kihívással is nézz szembe, a TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés biztosan segít megoldani a problémákat.

Ne hagyd, hogy a hiányzó eszközök megnehezítsék az életed! Válaszd a TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkést, és tapasztald meg a sokoldalúságát és megbízhatóságát minden kaland során. Egyetlen zsebkés, amely mindent tud, amire szükséged van – ez a TESCOMA MOVE!

Miért pont ez a termék?


Sokoldalúság: Több funkció egyetlen eszközben
Kiváló minőség: Első osztályú rozsdamentes acél
Biztonságos használat: Mágneses záródás és biztonsági retesz
Praktikus tárolás: Védőtok és kulcstartó
Kényelmes rögzítés: Hurok az övhöz való rögzítéshez


Felhasználási tippek:


Használj kupaknyitót sörökhöz és üdítőkhöz piknikek során
Dugóhúzóval bontsd fel kedvenc borodat egy kemping estére
Szerezz be csavarhúzókat, ha kisebb javításokra van szükséged otthon
Tárolj mindent rendezetten a védőtokban, hogy mindig kéznél legyen
Rögzítsd a zsebkést az övedhez, hogy könnyedén hozzáférj bármikor


Felhasználási alkalmak:


Nyaralás vagy túrázás során
Kempingezés és szabadtéri főzéskor
Hétvégi kirándulások
Mindennapi használat a ház körül
Bor- és italpartik alkalmával


Csomag tartalma:


TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés
Védőtok
Mágneses záródás
Hurok az övhöz való rögzítéshez


Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Szerezd be a TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkést most, és tedd könnyebbé a mindennapjaidat! Egyetlen eszköz, amely minden kihívással megbirkózik – a TESCOMA MOVE nem hagy cserben!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA MOVE Multifunkciós zsebkés, nagy" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: