Betöltés...

TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca, szürke

Ár: 9.119 Ft

A TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca, szürke, egy valódi konyhai csoda, amely megkönnyíti a mindennapi életedet. Ez a praktikus és stílusos csepegtető tálca nem csak funkcionális, hanem esztétikus is, így minden konyhában jól mutat. Képzeld el, hogy minden edényed, bögréd és evőeszközöd rendezetten és könnyen elérhető helyen szárad, anélkül, hogy rendetlenséget okozna a konyhapulton.


A TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca tökéletes választás a tányérok, bögrék, konyhai edények és evőeszközök szárítására. Akár mély és nagy tálaló tányérok is könnyedén elférnek rajta, hiszen a tároló variálható 4 vagy 12 tányéros elrendezéssel. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy mindig az aktuális igényeidhez igazítsd a csepegtetőt, legyen szó egy nagyobb családi vacsoráról vagy egy kisebb reggeliről.


A biztonságos kés, evőeszköz és konyhai eszköz tartó külön helyet biztosít a legélesebb konyhai eszközöknek is, így nem kell aggódnod a balesetek miatt. Az első osztályú ellenálló műanyagból készült TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll a mindennapi használatnak. A tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen mosogatógépben is mosható, így mindig tiszta és higiénikus marad.


Ez a csepegtető tálca nem csak praktikus, hanem rendkívül esztétikus is. Letisztult szürke színe bármilyen konyhába tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy igazi dekorációs elem is, amely minden konyhában jól mutat.


A TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálcával a konyhai munka sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz. Minden edényed, bögréd és evőeszközöd mindig rendezett és könnyen elérhető lesz, így több időt tölthetsz a főzéssel és kevesebbet a takarítással. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendeld meg most a TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálcát, hogy a konyhád mindig rendezett és tiszta legyen!


Miért pont ez a termék?


Kiválóan alkalmas tányérok, bögrék és edények szárítására
Variálható tárolási lehetőségek
Biztonságos kés, evőeszköz és konyhai eszköz tartó
Ellenálló műanyagból készült
Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható


Felhasználási tippek:


Használd napi mosogatás után a gyors és hatékony szárításhoz
Vidd magaddal nyaralásra, hogy ott is könnyen megszáríthasd az edényeket
Használd ünnepi alkalmak után a nagyobb mennyiségű edények szárítására
Használd kis konyhákban, ahol helytakarékosság fontos
Ajándékozd meg barátaidat, akik szeretik a praktikus konyhai kiegészítőket


Felhasználási alkalmak:


Napi mosogatás
Családi vacsorák
Ünnepi alkalmak
Piknikek és kirándulások
Kisebb konyhákban való használat


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca állvánnyal


Ne habozz, és rendeld meg a TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálcát még ma! Tedd könnyebbé és gyorsabbá a mosogatás utáni szárítást ezzel a fantasztikus csepegtető tálcával, amely mindig tisztán és rendezetten tartja a konyhádat!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA CLEAN KIT csepegtető tálca, szürke" című hirdetést látja. (fent)