Betöltés...

5 adagos szív alakú szilikon gofrisütő

Ár: 1.799 Ft

A gofri az egyik legkedveltebb édesség, ami minden alkalommal mosolyt csal az arcokra. Ha te is rajongsz a gofriért, akkor a 5 adagos szív alakú szilikon gofrisütő tökéletes választás számodra! Ez a fantasztikus konyhai eszköz nem csak praktikus, hanem igazán különlegessé varázsolja a sütést.

A szív alakú szilikon gofrisütő egyszerre öt gyönyörű szív alakú gofrit készít, így tökéletes választás családi reggelikhez, baráti összejövetelekhez vagy akár romantikus vacsorákhoz. A szilikon anyagnak köszönhetően a sütő tapadásmentes, így a gofrik mindig könnyen kijönnek a formából, és nem kell aggódnod a letapadás miatt. Ráadásul a szilikon hőálló és rugalmas, így biztonságosan használhatod a sütőben 160-170°C-on.

A 5 adagos szív alakú szilikon gofrisütő átmérője 18 cm, így ideális méretű gofrikat készíthetsz vele. Legyen szó édes vagy sós változatról, ez a sütő biztosítja, hogy minden gofri tökéletesen átsüljön és ízletes legyen. Díszítsd és ízesítsd a gofrikat kedved szerint, és varázsold el családodat és barátaidat a kreativitásoddal.

A szív alakú forma különleges és szeretetteljes megjelenést kölcsönöz a gofriknak, így tökéletes választás Valentin-napra, anyák napjára vagy bármilyen különleges alkalomra. A gofrisütő használata rendkívül egyszerű: csak helyezd a formát egy sütőlapra, töltsd bele a tésztát, és süsd meg a gofrikat a sütőben. A kész gofrikat könnyedén kiveheted a formából, és máris tálalhatod őket.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy igazán különlegessé tedd a gofri sütést! Szerezd be most a 5 adagos szív alakú szilikon gofrisütőt, és fedezd fel a sütés örömét új szinten. Ez a gofrisütő nem csak praktikus, hanem egy igazán varázslatos élményt nyújt, amivel minden sütés emlékezetessé válik.

Miért pont ez a termék?


Szív alakú forma különleges tálaláshoz
Tapadásmentes szilikon anyag
Egyszerre 5 gofri sütése
Könnyen tisztítható és rugalmas
Tökéletes édes és sós gofrikhoz


Felhasználási tippek:


Készíts csokis-málnás gofrit a reggelire
Süsd meg a kedvenc sajtos-baconös változatodat
Próbáld ki a gluténmentes gofrit
Készíts mini pizzagofrit
Süsd meg a gofrit és díszítsd friss gyümölcsökkel és tejszínhabbal


Felhasználási alkalmak:


Valentin-napi reggeli
Anyák napi meglepetés
Baráti összejövetel
Gyerekzsúr
Romantikus vacsora


Csomag Tartalma:


1 db 5 adagos szív alakú szilikon gofrisütő (átmérő: 18 cm)


Vásárold meg most a 5 adagos szív alakú szilikon gofrisütőt, és varázsold el családodat és barátaidat a legfinomabb és legkülönlegesebb gofrikkal!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "5 adagos szív alakú szilikon gofrisütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: