Betöltés...

Herzberg öntöttvas edénykészlet bevonattal HG-04715RED

Ár: 15.590 Ft

Herzberg öntöttvas edénykészlet bevonattal HG-04715RED
 
Bemutatjuk a Herzberg 7-teiliges Kochgeschirrset aus Gusseisen mit Marmorbeschichtungot , amelyet arra terveztek, hogy kiváló teljesítményével és elegáns megjelenésével fokozza az étkezési élményt. A gyémánt alakú szilikon fogantyúkkal és puha tapintású markolattal ez a készlet fekete, piros és kék színben kapható, hogy bármilyen konyhai dekorációhoz passzoljon. A tapadásmentes, PFOA-, kadmium- és ólommentes bevonat gondoskodik arról, hogy ételei egészségesek és káros vegyszerektől mentesek legyenek, míg a 10-szeres ultra-tapadásmentes bevonat lehetővé teszi az ételek könnyű kicsúszását, így a főzés és a takarítás gyerekjáték. egy fuvallat.
Ez az edénykészlet tartalmaz egy 16 x 8 cm-es fedős serpenyőt, egy 14 cm-es fedős tejes serpenyőt, egy 24 x 10 cm-es, fedős serpenyőt és egy 24 x 4,5 cm-es serpenyőt, melyek mindegyike sokoldalúan használható indukciós, gázos, elektromos., halogén és üvegkerámia főzőlapok. A márványbevonat meghosszabbított hőtartása egyenletes és hatékony főzést biztosít, megőrzi szerkezeti integritását hosszan tartó nagy melegben is. Legyen szó párolásról, sütésről vagy pirításról, ez a készlet tökéletes eszközöket kínál ahhoz, hogy könnyű, egészséges ételekkel lendítse fel wellness utazását.
A Herzberg edényeket nemcsak a teljesítményre, hanem a kényelemre is tervezték. Olajmentes bevonata elősegíti az egészségesebb főzést azáltal, hogy csökkenti a felesleges zsír szükségességét, míg az ultrakönnyen tisztítható felület és a mosogatógépben mosható kialakítás időt és fáradságot takarít meg a konyhában. A gyors öblítésnek és a minimális súrolásnak köszönhetően kevesebb időt tölt a takarítással, és több időt tölt kulináris alkotásai élvezetével. Frissítse konyháját ezzel a tartós, hatékony és stílusos edényrel, amely egyesíti a funkcionalitást az esztétikai megjelenéssel.
Gyémánt dizájn szilikon fogantyú: Az edények ergonomikus fogantyúi egyedi gyémántmintával és puha tapintású markolattal rendelkeznek, amelyek kényelmes és biztonságos kezelést tesznek lehetővé, csökkentik a csúszás kockázatát és javítják a felhasználói élményt.Tapadásmentes bevonat: Mindegyik darab 10-szeres ultra tapadásmentes belsővel van bevonva, amely biztosítja, hogy az étel könnyedén csússzon főzés közben, így a főzési és tisztítási folyamatok sokkal egyszerűbbek és hatékonyabbak.PFOA nélkül: a tapadásmentes bevonat mentes az olyan káros vegyi anyagoktól, mint a PFOA, kadmium és ólom, így a főzés biztonságos és mérgező anyagoktól mentes, hozzájárulva az egészségesebb ételek elkészítéséhez.Meghosszabbított hőtartás: Az edények márványbevonata hosszabb ideig megtartja a hőt, biztosítva az ételek egyenletes és hatékony főzését, csökkentve a főzési időt és az energiafogyasztást.Fenntartható építkezés: A magas hőmérsékletnek és a hosszabb főzési időszakoknak ellenálló edény megőrzi szerkezeti integritását, hosszú élettartamot és egyenletes teljesítményt biztosítva.Egészséges főzés: Az olajmentes tapadásmentes bevonat lehetővé teszi, hogy kevés olajjal vagy olaj nélkül főzzön, így egészségesebb étkezési szokásokat alakíthat ki azáltal, hogy csökkenti az ételben lévő zsír mennyiségét, anélkül, hogy az ízét veszélyeztetné.Sokoldalú kompatibilitás: Ezt az edényt különféle típusú főzőlapokon való használatra tervezték, beleértve az indukciós, gáz-, elektromos, halogén- és üvegkerámia főzőlapokat is, sokoldalúságot és kényelmet biztosítva minden konyhában.Könnyen tisztítható: A nagyon könnyen tisztítható felületnek köszönhetően az edény elmosása minimális erőfeszítést igényel, gyors öblítéssel és mosogatógépben is mosható, így időt és erőfeszítést takaríthat meg a konyhában.Teljes készlet : A készlet különféle főzési igényekhez nélkülözhetetlen darabokat tartalmaz: egy 16 x 8 cm-es fedős serpenyőt, egy 14 cm-es fedős tejes serpenyőt, egy 24 x 10 cm-es fedős serpenyőt és egy 24 x 10 cm-es fedős serpenyőt 24 x 4,5 cm, teljes megoldást nyújt a napi konyhai feladatokhoz. .Könnyű főzés: Az edény kialakítása egyenletes és hatékony főzési teljesítményt biztosít, lehetővé téve, hogy minden alkalommal tökéletes eredményeket érjen el anélkül, hogy az edények élettartamát veszélyeztetné.Időmegtakarítás : A tapadásmentes bevonat jelentősen csökkenti a túlzott súrolás szükségességét, így a tisztítás gyors és egyszerű, és több időt tölthet az étkezés élvezetével és kevesebb időt takarítással.Jellemzők:

Márkanév: Herzberg
Darab: 7 darab
Szín: kék, fekete, piros.
Alapanyag: alumínium
Fogantyú anyaga: szilikon.
Bevonat: 10x belső ultra tapadásmentes bevonattal
Főzőképesség olaj nélkül: Igen
Nem mérgező bevonat: PFOA-mentes, kadmiummentes, ólommentes
Főzőlapok: indukciós, gáz, elektromos, halogén, Vitor-kerámia, sütő 1 edény 16x8 cm fedővel
1 db 14 cm-es tejes serpenyő fedővel
1 db 24 x 10 cm-es rakott edény fedővel.
1 serpenyő 24x4,5 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Herzberg öntöttvas edénykészlet bevonattal HG-04715RED" című hirdetést látja. (fent)