Betöltés...

12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátszó tetővel

Ár: 1.799 Ft

Az italok élvezete mindig különleges élmény, különösen, ha jéghideg frissítővel kényeztetheted magad és vendégeidet. A 12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátsz tetővel tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a hideg italokat és a kreatív konyhai megoldásokat. Ez a praktikus jégkocka készítő eszköz nemcsak könnyen használható, hanem lenyűgöző eredményeket is biztosít.

A 12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátszó tetővel egyszerűen használható. Csak töltsd meg vízzel, helyezd a fagyasztóba, és néhány óra múlva élvezheted a frissítő, jégkockákat. Az elkészült jégkockák mérete 3,5*3*3 cm, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen pohárba vagy italba. A tetővel ellátott kialakítás megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a formából a mélyhűtőben, így nem kell aggódnod, ha a tartót nem tudod teljesen vízszintes felületre helyezni.

Ez a jégkocka tartó ideális választás minden alkalomra. Készíts ízesített jégkockákat szörpből, üdítőből vagy akár kávéból, hogy különlegesebbé tedd az italokat. A gyerekek imádni fogják a színes és ízesített jégkockákat, míg a felnőttek értékelni fogják a kreatív és egyedi megoldásokat. Legyen szó születésnapi buliról, családi összejövetelről vagy egy nyári grill partiról, ez a jégkocka tartó mindig hasznos kiegészítő lesz.

A tartós műanyag kialakítás hosszú élettartamot biztosít, így sokáig élvezheted a jégkocka készítés örömeit. Az eszköz könnyen tisztítható, és kompakt méretének köszönhetően kevés helyet foglal el a konyhában. A 12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátszó tetővel tökéletes ajándék lehet bárki számára, aki szeretne egy praktikus és kreatív konyhai kiegészítőt.

Ne habozz, szerezd be most a 12 adagos műanyag jégkocka tartót átlátszó tetővel, és varázsold el vendégeidet a legfinomabb és legfrissítőbb italokkal. Éld át a jégkocka készítés örömét, és tedd különlegessé az italozást ezzel az egyedülálló eszközzel!

Miért pont ez a termék?


Praktikus és könnyen használható.
Tetővel ellátott, megakadályozza a kifolyást.
Tartós műanyagból készült.
Sokoldalúan használható különböző italokhoz.
Tökéletes ajándék konyhatündéreknek.


Felhasználási tippek


Készíts szörpjégkockákat a gyerekek kedvenc italaihoz.
Használj kávét, hogy jéghideg kávékockákat készíts.
Készíts különleges koktéljégkockákat a bulikra.
Tölts meg üdítővel, hogy ízesített jégkockákat kapj.
Készíts teajégkockákat a nyári frissítőkhöz.


Felhasználási alkalmak


Nyári grill partik.
Gyerekek születésnapi bulija.
Családi összejövetelek.
Karácsonyi vagy húsvéti ünnepek.
Baráti összejövetelek és koktél partik.


Csomag tartalma


1 db 12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátszó tetővel.


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezzel a 12 adagos műanyag jégkocka tartóval tetővel, amely garantáltan frissítő élményt nyújt minden italhoz!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "12 adagos műanyag jégkocka tartó átlátszó tetővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: