Betöltés...

26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakú

Ár: 1.399 Ft

Képzeld el, hogy bármikor könnyedén készíthetsz jégkockát anélkül, hogy sok helyet foglalna a fagyasztódban, és mindezt egy igazán különleges formában. A 26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakú pontosan ezt nyújtja neked. Ezek a formák nemcsak praktikusak, hanem rendkívül egyszerűen használhatók is. Csak töltsd fel őket vízzel, zárd le a formát, és helyezd a fagyasztóba. Pár óra múlva már kész is vannak a gyönyörű, golyó alakú jégkockák, amelyek tökéletesen passzolnak minden pohárba.

A 26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakú ideális választás minden háztartás számára. Ezek a formák tartós műanyagból készültek, így könnyen tisztíthatók és újrahasználhatók. A golyók átmérője 2,5 cm, így kényelmesen elférnek a poharakban anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának. A golyó alakú jégkockák nemcsak praktikusak, hanem igazán dekoratívak is, így minden ital különlegesebbnek tűnik tőlük.

Ez a termék különösen ajánlott családoknak, akik szeretik, ha mindig van otthon friss jégkocka a hűsítő italokhoz. Emellett parti szervezőknek is tökéletes, hiszen egyszerre nagy mennyiségű jégkockát készíthetsz, így minden vendég számára biztosíthatod a frissítő italokat. Az italok szerelmesei számára is ideális választás, hiszen a golyó alakú jégkockák elegáns megjelenést kölcsönöznek bármilyen italnak.

A 26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakú környezetbarát megoldást kínál, hiszen újrahasználható, így csökkentheted a műanyag hulladék mennyiségét. Ez a termék nemcsak praktikus, hanem tartós is, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújt a jégkocka készítéséhez.

Ne habozz, szerezd be most a 26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakút, és élvezd a frissítő italokat bármikor. Ezzel a termékkel garantáltan könnyedén és gyorsan készíthetsz jégkockát, legyen szó családi összejövetelekről, baráti partikról vagy akár egy nyugodt estéről otthon. Tedd különlegessé az italokat ezzel a praktikus és környezetbarát megoldással!

Miért pont ez a termék?


Könnyen használható és tisztítható.
Gyors jégkocka készítés bárhol, bármikor.
Tartós és újrahasználható.
Különleges golyó alakú jégkockák.
Ideális minden alkalomra.


Felhasználási tippek


Használd koktélokhoz a parti idején.
Készíts frissítő jeges kávét nyári napokon.
Töltsd meg gyümölcslével a gyerekeknek.
Fagyaszd le házi készítésű jégkrém alapanyagaként.
Készíts ízesített jégkockákat gyógynövényekkel.


Felhasználási alkalmak


Születésnapi bulik.
Kerti partik.
Családi vacsorák.
Hétvégi kirándulások.
Házibulik.


Csomag tartalma


26 adagos műanyag jégkocka forma, golyók átmérője 2,5 cm.


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a golyó alakú jégkockákkal, amelyek garantáltan hűsítő frissességet hoznak minden italba!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "26 adagos műanyag jégkocka forma golyó alakú" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: