Betöltés...

Forgatható konyhai polc fűszertartó, 18 fűszeresüveggel

Ár: 6.490 Ft

Forgatható konyhai polc fűszertartó, 18 fűszeresüveggel Prémium Anyag: Fűszertartó polcunk 18 db, élelmiszer-minőségű üvegből készült fűszeresüveget tartalmaz. A forgatható fűszertartó állvány strapabíró ABS-ből készült, amely rozsdamentes, tartósabb és stabilabb. Jól forog és szépen mutat.
Helytakarékos: A szökőkút-szerű fűszertartó polc (fűszerek nélkül) rendben tartja fűszereit és gyógynövényeit. A fűszertartó rendszerező segítségével több helyet takaríthat meg konyhájában. Nagyon aranyosan mutat a konyhában, és sokkal több helyet biztosít a szekrényekben. Nagyszerű segítség a konyhában.
360°-ban forgatható: Használat közben gyorsan forgathatja a fűszerállványt, hogy megtalálja a szükséges fűszeresüveget. Az üveg fűszeresüvegek kimeneti nyílása egyenletes, nem ragadnak a fűszerek, és könnyen használható.
Nagy kapacitás: 18 db, 100 ml-es nagy átmérőjű, ólommentes üveg különböző fűszerek tárolására.
Csomag tartalma:
1 db forgatható fűszertartó polc18 db üveg fűszeresüveg18 db újrafelhasználható, saját magad elkészíthető címke matrica1 db fehér toll1 db szilikon tölcsér, amely segít áttölteni a fűszereket

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Forgatható konyhai polc fűszertartó, 18 fűszeresüveggel" című hirdetést látja. (fent)