Betöltés...

1,5 literes hordozható elektromos ételmelegítő doboz, 60W

Ár: 9.490 Ft

1,5 literes hordozható elektromos ételmelegítő doboz, 60W
Szivárgásmentes kialakítás
A továbbfejlesztett fedél kialakításának köszönhetően a fedél nem mozdul el használat közben, így szorosabban zár. A szivárgásmentes tömítőgyűrűnek köszönhetően a szivárgás okozta hibák is megszűnnek. Ezáltal elkerülhető a folyadékok kiszivárgása és kifröccsenése az autóban.
Könnyű tisztítás
A kivehető 304-es rozsdamentes acél tároló és a kiegészítő műanyag rekesz könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható. Tipp: Kérjük, ne mossa az egész ételhordót vízben.
2 az 1-ben: autós és otthoni használat
Ez a hordozható ételmelegítő doboz két csatlakozóval rendelkezik: egy 12V/24V autós/kamionos tápkábellel és egy 110V/220V otthoni/irodai használatra alkalmas csatlakozóval. Ideális iskolás diákoknak, irodai alkalmazottaknak és teherautó-sofőröknek, akiknek magukkal kell vinniük az ebédjüket.
60W-os gyors ételmelegítő
Csatlakoztassa az áramforráshoz körülbelül 25 percre, és máris élvezheti a meleg ételt. Nincs szükség arra, hogy sorban álljon a mikrohullámú sütő használatához, csendes fűtés és időmegtakarítás.
Élelmiszerbiztonságos anyagok
Az elektromos ételhordó élelmiszerbiztonságos PP műanyagból és rozsdamentes acélból készült, magas hőmérsékletnek ellenálló, nem mérgező, tartós és biztonságos használatra.
Nagy, 1,5 literes kapacitás
Az 1,5 literes nagy kapacitású elektromos ételhordó felnőttek számára készült, így soha többé nem kell aggódnia, hogy nem lesz elegendő étel.
Csomag tartalma:
1 db 1,5 literes elektromos ételhordó1 db 0,45 literes műanyag rekesz1 db 304-es rozsdamentes acél belső doboz1 db szigetelt ételhordó táska1 db rozsdamentes acél villa1 db rozsdamentes acél kanál2 db tápkábel (110V-240V / 12V / 24V)1 db használati útmutató1 db szivárgásmentes tömítőgyűrű

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "1,5 literes hordozható elektromos ételmelegítő doboz, 60W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: