Betöltés...

TESCOMA PRESIDENT 10 részes edénykészlet

Ár: 130.269 Ft

A TESCOMA PRESIDENT 10 részes edénykészlet a konyhád igazi ékköve lesz. Ez az exkluzív edénykészlet minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy modern konyhában elvársz, és még többet is nyújt. A TESCOMA PRESIDENT nem csupán egy egyszerű edénykészlet, hanem egy valódi konyhai segédeszköz, amely megkönnyíti és élvezetessé teszi az ételkészítést.


A TESCOMA PRESIDENT edénykészlet különlegessége a forradalmi háromrétegű szendvicsaljban rejlik, amely biztosítja a hő egyenletes elosztását. Ezáltal az ételek mindig tökéletesen főnek meg, és az energiatakarékosság is garantált. A készlet minden darabja első osztályú 18/10 rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.


A készlet tartalmaz egy kiöntővel és szűrővel ellátott fazekat is, amely megkönnyíti a folyadékok leöntését és a zöldségek, tészták szűrését. A rozsdamentes, vízálló fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak, így a főzés és a tálalás is egyszerűbbé válik. Az üvegfedők lehetővé teszik, hogy a főzés közben is nyomon követhesd az ételek állapotát, anélkül hogy fel kellene emelned a fedőt.


A TESCOMA PRESIDENT edénykészlet minden tűzhely típussal kompatibilis, így bármilyen konyhai környezetben tökéletesen használható. Akár gáz-, elektromos, kerámia vagy indukciós tűzhelyet használsz, ez a készlet minden esetben tökéletesen működik. Ráadásul mosogatógépben is tisztítható, így a karbantartása rendkívül egyszerű.


A TESCOMA PRESIDENT edénykészlet nem csak praktikus, hanem rendkívül elegáns is. A rozsdamentes acél és az üvegfedők kombinációja modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. Ez a készlet nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy olyan társ, amely minden főzési feladatot élvezetessé és könnyűvé tesz. Fedezd fel ezt a csodálatos készletet, és hozd ki a legtöbbet minden egyes étkezésből!


A TESCOMA PRESIDENT 10 részes edénykészlet öt év garanciával érkezik, ami biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatsz benne. Ez a garancia nem csak a termék minőségét igazolja, hanem azt is, hogy a TESCOMA valóban elkötelezett a vevői elégedettség iránt.


A TESCOMA PRESIDENT edénykészlet nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy olyan társ, amely minden főzési feladatot élvezetessé és könnyűvé tesz. Fedezd fel ezt a csodálatos készletet, és hozd ki a legtöbbet minden egyes étkezésből!


Miért pont ez a termék?


Kiváló minőségű 18/10 rozsdamentes acél anyag
Háromrétegű szendvicsalj a tökéletes hőelosztásért
Rozsdamentes, vízálló fogantyúk
Kiöntővel és szűrővel ellátott fazék
Minden tűzhely típussal kompatibilis, mosogatógépben tisztítható


Felhasználási tippek


Főzd a kedvenc levesedet a fazékban a háromrétegű szendvicsaljnak köszönhetően egyenletesen melegítve
Párold a zöldségeidet a kis- és nagy lyukú szűrők segítségével
Használd a lábasokat sütéshez is, az extra erős szendvicsalj biztosítja az egyenletes hőelosztást
Tartsd melegen az ételeidet az üvegfedők segítségével
Mérd ki pontosan a hozzávalókat a belső mérőskála segítségével


Felhasználási alkalmak


Hétköznapi gyors vacsorák elkészítése
Ünnepi ételek főzése nagyobb társaságoknak
Egészséges párolt zöldségek készítése családi ebédekhez
Bármilyen típusú tészta- és rizsételek elkészítése
Különleges alkalmak, mint például karácsonyi vacsora vagy születésnapi ünnepség


Csomag Tartalma


PRESIDENT Fazék fedővel átmérő: 22 cm, űrtartalom: 5,5 l
PRESIDENT Fazék fedővel átmérő: 18 cm, űrtartalom: 3,0 l
PRESIDENT Lábas fedővel átmérő: 22 cm, űrtartalom: 4,0 l
PRESIDENT Lábas fedővel átmérő: 18 cm, űrtartalom: 2,0 l
PRESIDENT Nyeles lábas fedővel átmérő: 16 cm, űrtartalom: 1,5 l


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a konyhádba varázsolj egy valóban kivételes edénykészletet! Vásárold meg most a TESCOMA PRESIDENT 10 részes edénykészletet, és élvezd a főzés minden pillanatát! Ezzel a készlettel minden étkezés különleges lesz, és minden alkalommal örömmel térsz majd vissza a konyhába!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.07.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESIDENT 10 részes edénykészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: