Betöltés...

Műanyag tányér Jégvarázs

Ár: 1.799 Ft

A mindennapokban egy szép és praktikus tányér elengedhetetlen a gyerekek számára. A műanyag tányér Jégvarázs nem csupán egy egyszerű étkezési eszköz, hanem egy varázslatos élmény, amely minden étkezést különlegessé tesz. Képzeld el, ahogy gyermeked boldogan fogyasztja el az ebédjét vagy vacsoráját ezen a vidám, Jégvarázs mintás tányéron, amelyen Elsa és Anna karakterei mosolyognak vissza rá!

Ez a tányér tökéletes választás a gyerekek számára, hiszen a 22 cm átmérője ideális méretű, hogy mindenféle ételt kényelmesen elférjen rajta. Legyen szó szendvicsről, gyümölcsről, zöldségről vagy bármilyen finomságról, a műanyag tányér Jégvarázs mindig tökéletes társ lesz az étkezések során.

A Jégvarázs dizájn garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára. A tányéron Elsa és Anna, a gyerekek kedvenc mesehősei szerepelnek, akik a varázslatos Arendelle világába kalauzolják el őket minden egyes étkezés alkalmával. Ez a tányér nem csak egy étkezési eszköz, hanem egy varázslatos kaland, amely örömteli pillanatokat hoz a mindennapokba.

A tányér tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen kézzel mosogatható. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén megtisztítsd, és készen álljon a következő használatra. Az anyaga tartós műanyag, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a biztonságot. Nem kell aggódnod, hogy eltörik vagy megsérül, hiszen strapabíró kialakítása ellenáll a mindennapi használatnak.

Ez a tányér könnyű és hordozható, így tökéletes választás piknikekhez, kirándulásokhoz vagy akár utazásokhoz is. Könnyedén elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban, így bárhová magaddal viheted. Az optimális méret lehetővé teszi, hogy mindenféle étel kényelmesen elférjen rajta, legyen az ebéd, vacsora vagy egy finom desszert.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy gyermekeid minden nap élvezhessék a Jégvarázs varázsát az étkezések során. A műanyag tányér Jégvarázs nem csupán egy praktikus tároló, hanem egy örömteli kiegészítő, amely mosolyt csal a gyerekek arcára. Ezzel a tányérral minden étkezés egy újabb kaland lesz a Jégvarázs világában.

Miért pont ez a termék?


Vidám Jégvarázs dizájn, amit a gyerekek imádnak
Tartós műanyag, amely strapabíró és biztonságos
22 cm átmérő, ideális méret a gyerekek számára
Kézzel mosogatható, egyszerűen tisztítható
Könnyű és hordozható, tökéletes piknikekhez és utazásokhoz


Felhasználási tippek:


Használhatod reggelihez, ebédhez vagy vacsorához
Kiváló választás születésnapi partikhoz
Használhatod piknikeken és szabadtéri étkezéseken
Ideális desszertek vagy nassolnivalók tálalására
Tökéletes ajándékötlet Jégvarázs rajongó gyerekeknek


Felhasználási alkalmak:


Reggeli, ebéd és vacsora otthon
Születésnapi és egyéb gyermek rendezvények
Piknikek és kirándulások
Baráti összejövetelek gyerekekkel
Hétköznapi étkezések, hogy minden nap különleges legyen


Csomag tartalma:

A csomag 1 db 22 cm átmérőjű, Jégvarázs mintás műanyag tányért tartalmaz, amely kézzel mosogatható és tökéletes a gyerekek számára.


Vegyél egyet most, és varázsold el az étkezéseket a műanyag tányér Jégvarázs segítségével! Garantáltan mosolyt csal minden gyerek arcára és örömet hoz a mindennapokba!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Műanyag tányér Jégvarázs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: